Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руслана на Мальті

Цими днями Руслана з командою “Диких танців” навідалась до екзотичної Мальти. Причиною для такої далекої подорожі стало аж ніяк не прагнення відпочинку. Справа у славнозвісному пісенному конкурсі “Євробачення”, до участі у якому співачка зараз наполегливо готується.
До Мальтійської Валетти Руслана вирушила на запрошення організаторів тамтешнього відбіркового конкурсу Євробачення Malta Song for Europe 2004.

Виснажливий переліт Київ-Цюрих-Валетта-Лондон-Київ приніс українцям свої солодкі плоди популярності у світі. Вже в аеропорту Валетти Руслану зустрічали репортери національного мальтійського телеканалу, за годину новини розповідали про візит Руслани до Мальти і транслювали її кліпи; пізніше вона стала гостею найпопулярнішого ток-шоу, у якому співала українські пісні і танцювала Дикі танці разом з балетом “Життя”. Згодом Руслана давала інтерв’ю на радіо, а вже ввечері виступала на помпезній сцені, облаштованій в справжнісінькому лицарському замку 16 сторіччя. У замку сучасним був лише концертний зал, все інше не змінилось: у коридорах лицарські обладунки, замість світла – факели, на стінах – мальтійські лицарські прапори. В минулому це був палац королівської знаті.

Під час візиту Руслана зустрілась з відомим мальтійським композитором Філіпом Веллою, пісні якого мали успіх на Євробаченні. Філіп дав поради Руслані стосовно виконання конкурсної пісні, музики, аранжування.

За словами самої Руслани мальтійці виявились дуже милими та привітними людьми. Не знаючи й слова українською, весь зал стрибав у ритмі “Диких танців” і підспівував не гірше від українців. А після концерту, як водиться справжній іноземній “зірці”, співачка роздавала автографи та спілкувалась з новими прихильниками. Оскільки за свою країну глядачі Євробачення голосувати не в змозі, Руслана тепер може сподіватись, що до голосів за неї від близьких сусідів України доєднаються і дзвінки з далекого острову пальм та лицарських традицій.

Під час зворушливої сцени прощання нові друзі обмінялись подарунками і домовились про візит мальтійських колег у відповідь.

На Мальті Руслана зустріла справжню весну. Квітли абрикосові сади і все було зелене. Повернувшись на Україну, Руслана повернулась в холодну зиму (за атмосферними даними) і водночас до дуже гарячої роботи.


----------------------------------------------------

В тему:

Руслана представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення

Руслана: “Я обрала свій шлях”

Дівчина-воля, дівчина-зброя
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи