Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руслана в Стамбулі

Руслана вперше перед “Євробаченням” відвідала Стамбул, де взяла участь у координаційній нараді голів делегацій учасників конкурсу.
В присутності представників усіх делегацій відбулось офіційне жеребкування. Було визначено, що Руслана виступатиме у відбірковому етапі одинадцятою з 22 учасників концерту 12 травня. За результатом цього етапу (він транслюватиметься у прямому ефірі) визначаться учасники, які разом з “автоматичними” фіналістами виступлять у головному фінальному змаганні 15 травня.

Руслана каже, що не надає результатам жеребкування і власне номеру 11 особливого негативного чи позитивного значення і взагалі не схильна до забобонів. Нам же ж залишається щиро вболівати і тримати кулаки за те, щоб цей номер став щасливим.

Руслана стала першою з усіх 38 учасників цьогорічного “Євробачення”, хто вже побував у святая святих – концертному залі “Abdi Ipekci Arena”, де за півтори місяці їй доведеться виступити перед 15-ма тисячами глядачів і близько двостами мільйонами телеглядачів світу. Загалом новий дизайн залу і сцени сподобалися Руслані. Найбільше вразив розмір сцени. Проте не було помітно, що від цього видовища вона хоч трохи налякалася чи стала більше хвилюватись. Напевно, сцена для Руслани – насправді головна стихія.

У рамках візиту до Стамбулу Руслана також провела ряд ділових і приватних зустрічей. Зокрема, наша співвітчизниця мала честь бути запрошеною на особисту аудієнцію до грузинської графині – близької соратниці принцеси Туречини. У старовинній графській віллі нові знайомі довго спілкувались, слухали оригінальну циганську музику з колекції графині, обговорювали українську музику і в тому числі конкурсну пісню Руслани. На наступну зустріч Руслану запросив губернатор Стамбулу. Він після прослуховування диску “Дикі танці” висловив впевненість: якщо така ж запальна музика прозвучить і на сцені “Євробачення”, Руслана має вагомі шанси на прихильність глядачів.

Окрім цього, відбулись зустрічі з відомими музичними продюсерами, впливовими громадськими діячами Туреччини. Пройшло обговорення пропозиції виступу Руслани у ще одному престижному західному музичному конкурсі.

Найбільше підбадьорило усю українську делегацію те, що більшість закордонних колег не втрималися від щирих компліментів на адресу “Диких танців” та їх енергійної авторки.

Руслана почерпнула натхнення та яскравих вражень, гуляючи екзотичними куточками Стамбулу, катаючись Босфорською затокою, знайомлячись з новими людьми…

А тепер з новими силами вона поспішає продовжити ретельну підготовку до конкурсу.


----------------------------------------------------

В тему:

“Дикі танці" в “льодовиковому палаці”

Італійцям сподобалася “Коломийка”

Руслана на Мальті

Чи можна зустріти зірку в метро?
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи