Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна – Чилі: перспективи співпраці

Світ:

25 березня ц.р. завершився робочий візит Голови Державного комітету України у справах національностей та міграції, Співголови Міжурядової українсько-чилійської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва Г.Г.Москаля.
Центральними темами, які обговорювалися в ході зустрічей Голови Держкомнацміграції з представниками урядових структур Чилі, стали питання розбудови економічної складової двосторонніх відносин, перспектив та можливостей розширення взаємодії між двома країнами в комерційній сфері, нарощування обсягів двосторонньої торгівлі.

В ході переговорів з керівництвом Міністерства закордонних справ Чилі досягнуто домовленості щодо започаткування діяльності двосторонньої Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного співробітництва та опрацювання питання про проведення її першого засідання до кінця поточного року. Чилійською стороною було висловлено пропозицію організувати напередодні цього заходу зустріч бізнесових кіл двох країн.

В рамках візиту Г.Г.Москаль провів зустрічі з міністром сільського господарства Чилі Х.Кампосом, президентом національної ради з питань культури та мистецтв Х.Ванштейном, головою Комісії у закордонних справах Конгресу Чилі С.Ромеро, керівництвом ТПП Чилі, президентом українсько-чилійської торговельно-промислової палати Е.Новіоном, Почесним Консулом України в Чилі Ф.Лірою.


Embajada de Ucrania en la República Argentina
Conde 1763
1426 Buenos Aires C.F.
Argentina
Phone: (54-11) 4552-0657
Fax: (54-11) 4552-6771
e-mail: [email protected]
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи