Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геннадій Москаль зустрівся з українцями Аргентини та Парагвая

15-20 березня ц.р. Голова Держкомнацміграції України відвідав Аргентину та Парагвай на запрошення об’єднань українських громад зазначених країн для вивчення досвіду мовно-культурної інтеграції етнічних українців та ознайомлення з побутом української громади в цих країнах.
В аргентинській столиці Г.Г. Москаль зустрівся з керівництвом Української Центральної Репрезентації в Аргентині. З метою з’ясування умов проживання українських емігрантів, що прибули до Аргентини після 1991 року, Голова Держкомнацміграції України провів низку зустрічей в Буенос-Айресі з керівництвом відповідних міністерств та відомств.

Г.Г.Москаль також відвідав регіони компактного проживання етнічних українців – провінцію Місьйонес (Аргентина) та Департамент Ітапуа (Парагвай), де провів чисельні зустрічі з керівництвом українських громад та представниками місцевої влади, відвідав релігійні та культурологічні осередки, які традиційно залишаються центрами спілкування українців.


Embajada de Ucrania en la República Argentina
Conde 1763
1426 Buenos Aires C.F.
Argentina
Phone: (54-11) 4552-0657
Fax: (54-11) 4552-6771
e-mail: [email protected]


----------------------------------------------------

В тему:

Наші за океаном
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи