Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геноцид всесвітнього зла. Рецензія на книгу Каганця І.В. “Арійський стандарт”

Демонстративне відлучення українців від власного історичного спадку під акомпанемент маніпуляційного промивання мізків чим далі тим більше виявляється звичайним хамством. Війна, оголошена хамами, породила рух спротиву. Спротив потребує міцного підгрунтя. Підгрунтям є спадщина перемог. Замкнене коло духовно-фізичного мілітаризму — єдине, що лишилося нації Святослава, з якої неперсоніфіковані товариші так наполегливо прагнуть виліпити колективну Сердючку.
Праця завідувача Лабораторії психоінформатики Центру з інформаційних проблем територій НАН України, головного редактора журналу Перехід-IV Ігоря Каганця під назвою “Арійський стандарт: Українська ідея епохи Великого Переходу (К.: Видавництво А.С.К., 2004. – 336с.; іл.), навіть незважаючи на глибинну розробку історичних пластів, спрямована в сьогодення: “Україні потрібно негайно створити власну державу, оскільки те, що нині називається державою, скоріш нагадує зовнішню паразитичну структуру”. І далі, — “Чим пізніше почнеться трансформація нинішньої України, тим радикальніших і жорсткіших форм вона набиратиме. Тому для всіх буде краще, якщо розпочати її якнайскорше”.

До подібної ультимативності, власне, спричинив своїми діями аж ніяк не п. Каганець. Горезвісна “виваженість”, що нею, наче підстаркуватим фіговим листям, прикривають власну потенцію відомі персонажі, насправді є уособленням всесвітнього зла. Якщо “виваженість” не потрібна, значить треба бути рішучим, сильним і розумним. Інакше – виродження, дегенерація та кретинізм: “Нинішнє пресування свідомості українців ідеями меншовартості, страху і безперспективності нагадує пропагандистську кампанію з метою зниження вартості підприємства перед його дешевою приватизацією”.

Автор називає речі своїми іменами, — навколишній ідіотизм є спланованим, більше того – матеріально вигідним для його організаторів та виконавців. Механізмом окупації є грандіозна мегаінформаційна війна. Проте п. Каганець робить висновок, несумісний з аморальною логікою агентів впливу дохлої чайки при битій дорозі, — він кваліфікує існуючі правила гри як аргумент на користь відновлення природного стану речей: “Врешті-решт, це нормально, що в ситуації глобальної кризи і загострення боротьби за ресурси весь світ і всі сфери людського життя перетворилися на бойовий простір”. Коли хтось має програти, краще бути переможцем.

“Арійський стандарт” розкриває тематику, що в українському суспільстві є жорстоко табуйованою. Тематику причин та наслідків з позиції активної нейтралізації шляхом самореалізації. Стилістична лаконічність дозволяє використовувати цитати “лента за лентою”, що автоматично створює паралель з відомими аналогами. “Народ України є жертвою прихованої зовнішньої агресії … Для того щоб вийти з нинішнього рабського стану і перестати бути донором для невидимого ворога, українці повинні ясно усвідомити факт ведення проти них війни, почати мислити в категоріях війни, перетворитися з пасивної жертви війни на її активного учасника”.

Поза всяким сумнівом, праця І. Каганця викличе хвилю обурення широких кіл пацифістської громадськості та її спонсорів. Це й не дивно, адже кожен щирий пацифіст, гортаючи сторінки “Арійського стандарту”, відчуватиме неабияку прикрість: в наявності не лише діагноз, але й ідентифікація ворога, технологія звільнення та сяюча мета.

Нарешті приваблює та простота, з якою матеріал подається. “Арійський стандарт” є типовим прикладом книги для широких пластів народних мас. Народу, втомленого від гнітючого тягаря непосильної “виваженості”.

--------------------------
В тему:

Нова книга Ігоря Каганця “Арійський стандарт”

Свій, своєму, про своє


Текст книги “Арійський стандарт” (без ілюстрацій) – 971 Кб


У Києві книгу можна купити:

у книгарні “Наукова думка” на Європейській площі (вул. Грушевського, 4);

у книгарні “Сяйво” (вул. Велика Васильківська, 6);

у магазині “Українська книга” в торговельному комплексі “Квадрат” (Площа Слави, поблизу метро “Арсенальна”);

у книгарні “Книгоноша” на книжковому ринку "Петрівка" (ряд 46, місце 7);

у книгарні Києво-Могилянської академії (у головному корпусі на Контрактовій площі);

у книгарні “Канцтовари” (Національний авіаційний університет, проспект Комарова, 1).

Крім того, книга продається в таких містах України:

Івано-Франківськ:
— у книгарні “Українська книга” (Вічовий майдан, 3);
— у книгарні "Букініст" (вул. Незалежності, 19);

Львів:
— у книгарні “Центр української книги” (вул. Володимира Великого, 34);
— у книгарні НТ ім. Т. Шевченка (пр. Т. Шевченка, 8);
— у книгарні “Рідкісна книга” (вул. І. Федорова, 21);
— у магазині “Українська книгарня” (пр. Т. Шевченка, 8);
— у магазині “Глобус” (пл. Галицька, 12);
— у книгарні “Каменяр” (вул. І. Франка, 21).

Рівне: у книгарнях “Рівнекниги” (“Слово”, “Знання” та інші).

Тернопіль: у книгарні “Мандрівець” (вул. Миру, 2).

Чернігів: у книгарні “Добра книга” (вул. Шевченка, 9).


ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ

звертайтеся до Kolos Corporation (США), президент Микола Пономаренко:
Phone: 703-593-8522 www.kolos.com е-mail: [email protected]
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи