Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Загальне загострення ситуації: окупанти починають говорити те, що до того мовчки робили

Категорія:

«Віддати Росії на 99 років весь берег від Алушти до Судака, і нехай нафтові магнати, компанії вкладають в аеропорти, і інфраструктуру, і в очисні споруди. Гроші для цього у Росії є», - запропонував міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим (АРК) Олександр Таряник.
На його думку, такий крок дозволить врятувати здравниці Південного узбережжя півострова. У Верховній раді АРК від міністра не чекали такої зухвалої пропозиції і поспішили відхреститися від ідей туристичного чиновника, повідомляє «Утро.ру».

Глава парламенту автономії Борис Дейч повідомив, що думка здати Крим в оренду – усього лише особиста думка Таряника, і таке питання навіть не стоїть на порядку денному. Влада дала зрозуміти, що з існуючими проблемами в туристичній галузі впорається без допомоги російських олігархів. (ForUm)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи