Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ретро по-волинські

Рівненські украбіли Ot Vinta випещують задум створити пісенник на пошану колись дуже відомих Тріо Мареничів.
За словами ватажка команди Юрка Журавля, він хоче залучити до цієї платівки-присвяти виконавців-вихідців з Волинського краю, наприклад, гурт Тартак, дует Світязь тощо, й можливо, музик з інших теренів “бандерівського” краю. Також йому хотілося б, щоб кілька пісень було записано із самими Мареничами. Збірка вбачається дуже різностильовою, не тільки рок- чи поп-жанровою, щоб кожне покоління в ній змогло б засмакувати собі якусь пісню.

“Боляче дивитися, як наші українські зірки, які “гриміли” на весь колишній Союз та навіть за океаном, нині доживають віку в повному забутті та навіть бідності, – обґрунтовує свій намір Юрко Журавель. – Тож мені хочеться якимось чином допомогти таким людям, нагадати про їхнє існування і молодим, і старшому поколінню. Тим паче, що Мареничі – мої земляки. Видають же москвичі тріб’юти гурту Кіно, мовчу вже про західну практику. А чим наші світочі гірші?”


----------------------------------------------------

В тему:

Українські шанувальники стилю рокабілі отримали власний сайт
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи