Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Комуністи за гомосексуалізм та проти війни

Категорія:

Американські комуністи виступають проти війни в Іраку і Афганістані, за одностатеві шлюби, а також проти тероризму. Під час нинішньої президентської компанії, американські комуністи висунули гасло „Хто завгодно, лише не Буш”.
Комуністична партія США виникла в результаті розколу Соціалістичної партії. На початку ХХ століття Соцпартія мала декілька представників в Конгресі США, і її прибічники вигравали вибори мерів великих міст.

Після революції 1917 року багато членів Соціалістичної партії США вирішили не підтримувати більшовицьку революцію. Після двох років суперечок, у травні 1919 року Соціалістична партія вигнала більше 20 тисяч членів, що підтримували ідеологію Владіміра Лєніна. До травня того ж року більше двох третин членів організації були або вигнані, або тимчасово відлучені.

В результаті виникли одразу дві комуністичні партії: Комуністична партія, яку створили нещодавні емігранти, і Комуністична партія праці, створена американцями, яку очолив відомий журналіст і письменник Джон Рід, автор книги про Жовтневу революцію „10 днів, що шокували світ” (пізніше ці партії з’єдналися в єдину). Mignews.com.ua
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи