Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Республіка сподобалася федерації

Категорія:

Збалансований характер нової військової доктрини України відповідає інтересам Росії й України. Про це повідомляє РІА «Новости», посилаючись на повідомлення Департаменту інформації та преси Міністерства закордонних справ Російської Федерації.
МЗС Росії відзначає, що визначення основних напрямків зовнішньої політики є внутрішньою справою кожної держави. «Разом з тим, слід зазначити, що відносини Росії з Україною, з якою нас поєднують узи стратегічного партнерства і з якою неухильно поглиблюється політичний діалог, а також співробітництво в торгово-економічній сфері, мають активно розвиватися й у військово-політичній галузі», - підкреслили в зовнішньополітичному відомстві РФ.

«Позитивні тенденції і в цьому напрямку очевидні, що можна тільки вітати. У цьому зв’язку збалансований характер нової військової доктрини, безсумнівно, відповідатиме національним інтересам України, інтересам наших країн», - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, 15 липня президент України Леонід Кучма указом «Про рішення Ради національної безпеки й оборони від 6 липня «Про подальший розвиток відносин з НАТО з урахуванням результатів засідання комісії Україна - НАТО на вищому рівні 29 червня 2004 року» виключив вступ до НАТО і Європейського Союзу як кінцеві цілі політики євроатлантичної і європейської інтеграції з положень Військової доктрини.

Нова Військова доктрина України була затверджена в середині червня. proUA
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи