Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український мілітаризм - гарант миру і громадського спокою Придністров'я

Категорія:

Придністров’я виступає за введення в регіон українських миротворців. Про це заявив журналістам в Тирасполі міністр закордонних справ невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Валерій Ліцкай.
За його словами, відповідно до Одеських угод 1998 р., офіційний Київ має право направити в Придністров’я повноцінний миротворчий контингент, за чисельністю порівнянний з російським. Однак Україна досі не скористалася цим правом, і зараз, на думку керівника зовнішньополітичного відомства ПМР, «настав час це зробити», повідомляє «РБК».

Голова зовнішньополітичного відомства ПМР зазначив, що українські миротворці можуть бути розміщені якщо не на території Придністровського регіону, то поблизу кордону, аби завжди мати можливість оперативно відреагувати на розвиток подій.

Як вважає голова МЗС ПМР, «рішення про направлення миротворців у Придністров’я Україні необхідно приймати зараз, оскільки завтра може бути пізно». ForUm
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи