Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сергій Іванов зізнався, що чеченців у Беслані не було

Категорія:

За даними міністра оборони РФ Сергія Іванова, серед установлених членів збройної групи, що захопили школу в Беслані, не було чеченців. Про це в ефірі радіостанції "Эхо Москви" повідомив директор Центру російських досліджень Гарвардського університету, професор Маршал Голдман.
Він зустрічався із Сергієм Івановим ранком 7 вересня. Однак уже ввечері Голдман дезавуював посилання на Іванова і заявив, що ґрунтується на своїх власних джерелах, а ім'я Іванова назвав випадково.

Нагадаємо, що російські ЗМІ продовжують розкручувати «чеченський слід», показуючи по телебаченню жителя Чечні Нур-Пашу Кулаєва, що, як виявилося, разом зі своїми братами от уже три роки знаходиться в російській в'язниці.

Крім того, з'ясувалося, що ще один упізнаний у Беслані «терорист» був захоплений ФСБ в Інгушетії рік тому і перебував так само у в'язниці.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи