Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ой, хто-хто “Вія” любить...

Є можливість і послухати, і поспівати.
Провідні рок-чаклуни з Вія на своїй домашній сторінці www.viyfrom.kiev.ua разом з Гута Records запрошують всіх бажаючих взяти участь в створенні альбому в пам’ять власне самого Вія. Умови задуму наступні:

1. Кожний бажаючий надає демо-запис однієї чи кількох композицій з репертуару Вія у власному варіанті виконання (в будь-якій якості).
2. Виконавці, які пройдуть відбір, будуть запрошені до студії, де й візьмуть участь в записі цього тріб’ют-альбому.
3. Додатково, на знак подяки, буде створено запис однієї власної композиції учасників тріб'ют-альбому – безкоштовно.
4. За собою Вій залишає право без пояснення відмовити в участі проекту.


Всі зацікавлені взяти участь в цьому непересічному проекті можуть зголошуватися на електронну скриньку [email protected], або зв’язуватися через ICQ # 115593110

* * *

Сашко ВласюкТим часом учасник гурту Вій, лірник та казкар Сашко Власюк готує до видання другий диск своїх казок. Музичне оздоблення, крім самого лірника, оповідкам надаватимуть співець Едуард Драч, гурти Рутенія і Байда, можливо долучиться до платівки своїм зичним голосом Андрій Середа з Кому Вниz. Тривають перемовини і з відомим кримськотатарським джазовим умільцем Енвером Ізмайловим. До речі, Сашко Власюк вперше перейнявся доробком пана Ізмайлова на етно-фестивалі “Країна Мрій” цього літа, і на думку лірника, кримчаківські наспіви дуже добре пасуватимуть казці “Грицько Кобиляча Смерть, Кримський богатир Ахмед і сила характерницька”. Всього автор планує вмістити на платівку 6-7 оповідок, але про точний час виходу кружельця нині важко говорити, оскільки здійснюється ця корисна справа для діток знову таки власним коштом оповідача. На жаль, належної уваги та підтримки задум Сашка Власюка наразі не отримав ні від держави, ні від підприємців.

* * *

7 жовтня кияни матимуть можливість послухати вживу гурт “Вій”. Дійство відбудеться у клубі "Docker Pub" (Київ, вул. Богатирська 9) о 21:30. Вхід – 10 грн. А буквально наступного дня “Вія” зможуть почути і у Тернополі: гурт братиме участь у фестивалі “Нівроку-2004”

(За матеріалами Юрка Зеленого)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи