Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Linux бродить Україною...

Після українізації українців Київський читацький клуб “Перехід-IV” узявся за українізацію комп’ютерів

9 жовтня відбулось чергове засідання киїського читацького клубу “Перехід-IV”. Воно було присвячено одній зі складових проекту “Сенсар” — україномовному програмному забезпеченню. Гостем клубу був один з керівників київської комп’ютерної фірми “СЕМ” Віктор Малькевич.

Він привіз з собою і продемонстрував членам члубу два комп’ютери зі встановленними україномовними операційними системами, розробленими на базі ОС Linux. Були показані особливості кожної з цих ОС, їхні переваги та недоліки. Пан Віктор відповів на питання, що виникали у членів клубу в процесі ознайомлення з роботою ОС.

Фірма “СЕМ”, що спеціалізується на прогрмному забезпеченні, вирішила включитися в проект “Сенсар”. Фірма поширюватиме україномовні варіанти ОС Linux і проводитиме супроводження продукту.

А 14 жовтня представнки фірми “СЕМ” братимуть участь у круглому столі “Український комп’ютер і операційна система Лінукс”, який відбудеться з 16-00 до 17-00 у залі № 4 Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) в ході роботи Міжнародної виставки інформаційних технологій “IT-Expo'2004”.

--------------------------------
В тему:

Український комп’ютер: сучасний стан і перспективи

Проект СЕНСАР: мова, одяг, Лінукс

Проект СЕНСАР

Природний закон, або як нам українізувати українців (програма дій)

Жнива Господні починаються в 2004 році

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи