Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Юлія Тимошенко може опинитися поруч з Ходорковським в Лефортово

Категорія:

Як повідомило Радіо Свобода, кримінальна справа, порушена у Росії проти Юлії Тимошенко, не закрита і глава українського уряду і далі перебуває у розшуку, згідно з заявою Генпрокурора Росії Володимира Устинова.
Стосовно приїзду прем'єр-міністра України до Росії, то, як сказав пан Устинов, вона може приїхати відповідно до протоколу й міжнародних норм.

Візит Юлії Тимошенко до Москви має відбутися 15-17 квітня.

Майдан Інформ пам'ятає якими методами режим Путіна розправляється з своїми політичними противниками на прикладі Ходорковського і щиро попереджає пані Юлію не ризикувати національними інтересами України через можливі підступні дії північного сусіда під час її запланованої подорожі до Москви.

Юліє Володиміровна, не їздіть до них. Вірити підступному режиму не можна. Вся історія взаємин між Україною і режимами Лєніна-Сталіна-Путіна є тому підтвердження.

Ви нам потрібні на своїй посаді в Київі а не в Лефортово в якості політичного в'язня.

Для тих хто по наївності вирішив що Москва переглянула своє ставлення до перемоги демократичних сил в Україні повідомляємо про чергову бредову заяву товариша Путіна:

Президент Росії Володимир Путін вважає, що вступ України до Шенгенської зони стане ударом по росіянах. Про це Путін заявив в інтерв'ю редакторам німецьких і російських ЗМІ у Ганновері, повідомляє російська газета “Комерсант”.

На запитання про вступ України до зони Євросоюзу Путін сказав, що у цієї проблеми є гуманітарний аспект. За його даними, в Україні живе 17% росіян, і це , сказав Путін, буде поділ народу, що нагадує поділ Німеччини на Східну і Західну.
З повідомлення Радіо Свобода.

Від "Народного Оглядача"

Не обов'язково путінці будуть запроваджувати Юлію Володимирівну до в'язниці. Адже будуть ще й сніданки, обіди та вечері. А що при цьому може трапитись - наочно продемонструвала президентська компанія в Україні. Можна подумати, що ми забули, де було виготовлено отруту для Ющенка.

Хочемо також нагадати долю трьох законно обраних президентів Ічкерії (Чечні): проти першого - Дудуєва - було розпочато війну, і знищено його під час бойових дій. Другого - Яндарбієва - вбито під час теракту за кордоном. Третього - Масхадова - вбито під час проголошеного ним одностороннього припинення бойових дій.

Продовжувати?...
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи