Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руслана допоможе чорнобильським дітям

Благодійний концерт відбудеться 17 травня в Києві. Збори від концерту будуть перераховані у Фонд Допомоги Дітям Чорнобиля.
Поки йде підготовка до благодійного концерту, Руслана встигла з’їздити до Австрії, де виступила на шоу, яке організував перший національний канал цієї країни - ORF. Масштабне видовище запам'яталося, зокрема, піротехнічним шоу.

Як завжди, приїзд Руслани викликав жвавий інтерес національної преси. Співачка дала прес-конференцію і понад 10 індивідуальних інтерв'ю.

Цікавий факт: до Австрії, щоб побачити наживо виступ улюбленої виконавиці, прибули представники її фан-клубів з сусідніх країн - Німеччини, Словенії та Словаччини.

Уже незабаром в Австрії відбудеться офіційний реліз альбому Руслани.

Сам же великий благодійний концерт переможниці Євробачення 2004 відбудеться 17 травня 2005 року о 20:00 за київським часом на площі розважального центру "Арена" (вул. Басейна 2а) в рамках роботи Євроклубу.

Шоу відбудеться просто неба і буде готове прийняти до 3 500 гостей, як на самій площі у dance zone та press zone, так і у V.I.P. та супер-V.I.P секторах на комфортабельних терасах другого, третього, та четвертого поверхів Євроклубу. За ініціативою Руслани та благодійного Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля, усі кошти від продажу квитків на цей концерт будуть перераховані на благодійність.

У цей вечір європейські глядачі та журналісти побачать на 100% живе шоу із залученням оркестру, шоу-барабанщиків, балету, видовищних декорацій та ефектів і, звичайно, зустрінуться із самою Русланою, яка за рік, що минув після тріумфу у Стамбулі, підготувала своїм прихильникам немало сюрпризів у програмі та навіть у своєму іміджі.

Квитки на шоу Руслани незабаром можна бути придбати в інтернеті. Кількість квитків у V.I.P. сектори обмежена.

Це далеко не перша благодійна акція співачки. Руслана давно дружить з львівським реабілітаційним центром “Джерело”. Діти з цього центру завжди раді зустрічам з улюбленою співачкою. Мало хто знає, що 43 тисячі, що було виграно у “Форті Буаяр” команда “Диких танців” повністю передала в цей реабілітаційний центр.

 Команда “Диких танців” перемагає у “Форті Буаяр”


Офіційний сайт розважального центру "Арена"

Офіційний сайт Фонду Допомоги Дітям Чорнобиля


----------------------------------------------------

В тему:

Руслана розпочала запис пісні – символу "Євробачення-2005"

Дайош вініл!

Руслана закріпилася на чеському співочому ринку

Руслана “галопом по Європам”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи