Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ахметов: більше немає слова «реприватизація»

Світ:

«Більше немає цього слова – «реприватизація». Ми підписуватимемо мирові угоди», - заявив Рінат Ахметов, коментуючи зустріч з президентом.
«На питання про доплати я скажу: нам потрібна повага прав приватної власності! Нам необхідно, щоб влада створила сприятливий інвестиційний клімат, щоб ми із задоволенням інвестували в країну. Уявіть, інвестиційна діяльність нашої компанії в 2005 році склала 900 мільйонів доларів. План на 2006-2010 – більше ніж 4 мільярди доларів! Це не на нові покупки, а на збільшення виробничих потужностей і зниження собівартості виробництва», - підкреслив бізнесмен.

Як відзначив Ахметов, бізнес не цікавить сьогохвилинний прибуток, «нас цікавить довгострокова перспектива! Для нас головне – це створення вартості бізнесу. Також як головне для держави – створення вартості країни. Тобто у нас одні цілі! Створюючи вартість бізнесу, ми працюємо на потужність і силу держави. Нам потрібні не привілеї, а чіткі правила».

«Прем’єр-міністр підкреслив, що несподіваних кроків не буде, і в цьому зацікавлена держава. Крупний національний бізнес вже виріс з коротких штанців і відбувся», - заявив Ахметов.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи