Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пам’ятай про газ — не купуй російських товарів!

Категорія:

До неочікуваної реакції призвела ситуація, що розгортається навколо російської ціни на газ для України. Очевидно, що газовий шантаж «старшої сестри» призводить до зростання антиросійських настроїв в українському суспільстві.
Днями багато кіровоградців стали свідками появи на стовпах, в ВУЗах, в установах і що найцікавіше в магазинах чорно-білих наліпок «Пам’ятай про газ — не купуй російських товарів».

Цікаво, що на наліпках немає жодних вихідних даних, тому не можна говорити, що це проект будь-якої політичної сили чи громадської організації, це схоже на справді народну ініціативу.

Прості люди переважно позитивно ставляться до цієї ініціативи. Більше того деякі, в основному невеликі продуктові магазини, за інформацією сайту Майдан відмовляються від закупівлі деяких видів російської продукції, зокрема пива «Балтика» та російського шоколаду.

Зі свого боку закликаємо усіх громадян України підтримати ініціативу мешканців Кіровограду й не політичними гаслами а реальними економічними важелями тиснути на Москву.

Інформцентр МНК
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи