Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Молодший Янукович з розумним виглядом грається з SMS

Категорія:

Син “проФФесора” вирішив знайти виправдання своїй неспроможності опанувати українську мову.
Для цього він організував так званий “SMS-референдум «ЗА РУССКИЙ ЯЗЫК!»”.

Правила прості: якщо ви “ЗА” придання російській мові статусу державної, то треба відправити SMS с цифрою «2» на короткий номер 7757 (єдиний для всіх національних операторів).

Якщо ви “ПРОТИ” придання російській мові статусу державної, то треба відправити SMS с цифрою «1».

У відповідь учасник отримає SMS з підтвердженням категорії, до якої зараховано його голос.

Якщо учасник помилився, то протягом 24 годин можна відмінити своє повідомлення і проголосувати заново. Для цього треба з цього самого телефону, з якого ви відправляли SMS, подзвонити до інформаційного центру 8-(044)-585-26-26 і попросити відмінити ваш голос.

Вартість голосування – від 10 до 34 копійок, залежно від пакета, до якого ви підключені. Всі номери фіксуються, тож проголосувати можна лише один раз. Голосування почалося 17 січня і триватиме 2 місяці.

Син “проФФесора” заявляє, що “SMS-референдум розглядається організаторами, як одна із самих демократичних та перспективних форм волевиявлення громадян”. Щодо того, як ставиться до “демократичності волевиявлення громадян” сам “проФФесор” – ми добре пам’ятаємо з часів виборів Президента. Син не став зраджувати батьківським підходам: повідомлення про SMS-референдум та правила голосування опубліковано виключно російською мовою, що одразу ставить під сумнів його дійсно демократичність, адже закликаються до голосування люди російськомовні, які голосуватимуть за російську мову, а потім на підставі цих “волевиявлень” проголошуватимуть, що “більшість населення – за російську мову”.

Оце так ноу-хау! Уявить собі, що на виборах 2004 року про необхідність прийти проголосувати повідомляли би лише прихильникам Януковича (старшого). Результати були би такі, як йому треба. Напевно батько жаліє, що такі класні думки стали виникати у сина аж через рік після програшу!

Хоча цей псевдо-референдум нічого в принципі не вирішує – але давайте не дамо молодшому почувати себе аж так впевнено. Відправ SMS на номер 7757 з цифрою 1, щоб висловити свою щире патріотичне “НІ РОСІЙСЬКІЙ МОВІ!”

Повідомить про цей “референдум” своїм друзям, які не читають російськомовні сайти. Хай вони також висловляться проти підступних планів “проФФесорів”.

Докладніше про “SMS-референдум” можна прочитати на сайті Януковича- молодшого:
http://www.smsreferendum.in.ua
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи