Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українофоби переслідують українців не лише в Україні

Категорія:

Лондонська поліція після шестирічної перерви відновила розслідування діяльності українців-ветеранів дивізії СС Галичина під час Другої світової війни, які живуть нині у Великій Британії, повідомляє “Німецька хвиля”. Вісьмом співробітникам антитерористичного відділу лондонської поліції доручено вивчити минуле наших героїчних співвітчизників.
Як відомо, комуністичний Радянський Союз підписав 1947 року з Італією, де у британському таборі утримувалися українські воїни, угоду про репатріацію. Це змусило британський уряд провести надзвичайне засідання, де було вирішено евакуювати всіх членів дивізії. Адже було визнано, що репатріація до Радянської України призвела б до масової страти українських військових. За матеріалом UNIAN.

Варто нагадати: жодного організатора та виконавця найстрашнішого злочину в історії цивілізації – Голодомору 1932/33 – на покарано. Вбивць українців навіть не шукають! А в самій „незалежній” Україні політичні партії та громадські організації українофобів діють цілком легально, будучи зареєстровані міністерством юстиції цієї республіки.

Реалізація злочинного проекту „Україна без українців” триває. Цікаво довідатися прізвища його авторів. Чи це вже неполіткоректно і нетолерантно?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи