Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Великі земні перемоги починаються з перемог в Інтернеті

Українці повинні дізнатися про гетьманську альтернативу
“Народний Оглядач” вже писав про “політичний експеримент з розворушення застійного мурашнику”. Коротко нагадаємо суть:

Олігархи фінансують кілька різних політичних партій-«фаворитів». Саме про ці кілька партій найбільше говорять в ЗМІ, хоча вони і так мають достатньо грошей на саморекламу. Різного роду “соціологи” та “аналітики” згадують лише ці кілька партій, ігноруючи всіх інших.

Це неправильно, адже в такий спосіб приховуються від виборців альтернативні пропозиції. Наприклад, Українська Національна Асамблея виступає за перехід України до гетьманської моделі народовладдя, основаній на принципі персональної відповідальності керівників за плоди свого правління. Але про це мало хто знає, оскільки соціологи і ЗМІ вже визначили “фаворитів” і заявили, що сюрпризів не буде.

Минулого тижня «Народний Оглядач» вирішив виправити ситуацію і почав акцію голосування на сайті http://2006.liga.net/wpoll.asp за УНА, щоб привернути увагу до ідеї Третього Гетьманату. Ми закликали своїх симпатиків зайти на цей сайт та проголосувати за УНА, щоб вивести її в число лідерів. (Голосувати можна один раз на тиждень. Результати голосування можна проглядати за посиланням http://2006.liga.net/ratings.asp?f=8). Зростання популярності УНА навіть на такому “нерепрезентативному опитуванні” примусить аналітиків уважніше приглянутися до політичних сил, популярність яких зростає. А через це — і до ідеї Третього Гетьманату, яку просуває УНА.

Внаслідок нашого експерименту УНА вийшла поки що на сьоме місце в рейтингу liga.net. При тому це єдина політична сила, число прихильників якої за минулий тиждень на даному сайті збільшилось порівняно з попереднім.

Як нам відомо, серед читачів “Народного Оглядача” є і представники Соціалістичної Партії України, в тому числі одна з помічниць Олександра Мороза, чия адреса вже два роки (з 18 лютого 2004 р.) є у списку розсилки “НО”. Тому не є дивним, що соціалісти вирішили за прикладом УНА мобілізувати своїх прихильників на голосування на сайті http://2006.liga.net/wpoll.asp. Про те, що соціалісти здійснили саме мобілізацію своїх членів (тобто дали команду “зайти та проголосувати!”) красномовно говорить такий факт: за 6 днів тижня за них було віддано біля 50 голосів. Ще у суботу, 18 лютого, СПУ обіймала десь 7-8 позицію в рейтингу liga.net. А протягом одного дня, 19 лютого, за них було віддано понад 60 голосів. Таким чином, СПУ зробила ривок одразу на трете місце в рейтингу liga.net.

СПУ дала гарний приклад мобілізації своїх прихильників для створення “інформаційного приводу” згадати про себе. Тепер завданням УНА є достойно відповісти на цей виклик, тобто продемонструвати, що й “гетьманці” вміють мобілізовувати своїх прихильників.

Додаткової пікантності цьому змаганню додає той факт, що СПУ та УНА є фактично антиподами в питанні майбутнього державного устрою.

СПУ є головним рушієм так званої “політреформи”, яка має на меті остаточно позбавити Президента повноважень і створити систему колективної безвідповідальності, коли всі повноваження знаходяться в руках колективного органу – Верховної Ради – який при тому ні за що не відповідає.

Натомість УНА є відвертим прихильником системи Третього Гетьманату, коли Гетьман має великі повноваження, але при цьому персонально відповідає за наслідки застосування цих повноважень — відповідає своїм майном, своєю свободою та своїм життям.

А за що виступаєш Ти? За продовження розпаду чи відновлення ладу? За колективну безвідповідальність чи персональну відповідальність виборних керівників? Прояви свою волю!

Показником того, чия воля сильніша, є результати голосування на сайті http://2006.liga.net/wpoll.asp. Це набагато серйозніше, ніж може здатися на перший погляд, бо всі земні феномени зароджуються в світі ноуменів, у просторі ідей і потенцій.

P.S. В понеділок, 20 лютого, в перегони включилася ще й Партія Патріотичних Сил України. Якщо за весь минулий тиждень на сайті liga.net за цю партію було віддано лише 7 голосів, то за перші півдні (до обіду 20 лютого) за неї проголосувало вже 25 чоловік. Схоже, що представники цієї партії також читають “Народний Оглядач”.


-----------------------------------------
В тему:

Охлократичний Карфаген має бути зруйнованим!

Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО): коротка історія, структура, контакти

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи