Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Суперсиметрія" - новий крок у розвитку групи “Океан Ельзи”

3 квітня в Київському Палаці Спорту відбудеться концерт “Океану Ельзи”.
Сергій Товстолузький, продюсер (людина, яка вміє жити всередині пісні):.

Такого ще не було на музичних просторах СНД. Запис відбувався в декількох студіях, у ній брали участь десятки професіоналів, використовувалося багато акустичних приміщень. За звуком, можна сказати, що вокал і саунд стали "ближче" один до одного, проникають один в одного. Звук став масивнішим, щільнішим.

Виступ із Симфонічним оркестром вплинув на новий альбом, налаштував і визначив його звучання. ОЕ - група, що активно гастролює, а багато живих концертів поступово впливають на звучання. Відбувся і певний технічний розвиток з часів попереднього альбому. Змінилася група, змінилися ми.

ОЕ – хороший колективний артист, їх пісні цікаві дуже великій аудиторії. А ми в студії робимо все, щоб донести їх музику до слухачів у запису” .

Віталій Телезін, продюсер:

"Ми не втручалися в професійні сфери один одного, але в цьому альбомі ми намагалися максимально передати те, що вклали в нього музиканти. Дуже важливо слухати щось із правильної позиції - виділяти в собі професіонала від слухача. Мені здається, це найкраще, що ми робили, хоча я всеодно придираюся до своєї роботи, багато аналізую".

В тему:

Суперсиметрія: альбом, на який чекали
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи