Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці мають право на захист!

Категорія:

Чим далі – тим веселіше. Марш УПА (15/X/05) та Марш Патріотів проти нелегальної міграції (1/V/06) не на жарт розколупали українофобську клоаку – так верещить скунс, якому випадково лопатою защемили кінчик хвоста. Демонстрація наркоманів та розрекламовані навчання бойовиків-терористів Прориву Гельмана Павловського в Криму – це контракції українофобів. Наркоманія та українофобія – однояйцеві близнюки-виродки.
6 травня українофоби-наркомани проводять в центрі Києва демонстрацію за легалізацію наркотиків. А 4 травня по телеканалу Інтер в програмі Подробиці показали бойовиків українофобського "Прориву" Гельмана Павловського, що готуються до терористичної діяльності. Українофобія – в законі.

Масове обурення українців публічними і безкарними українофобськими шабашами екстремістів викликало очікувану реакцію окупантів. „Фашисти! Навколо українські фашисти! Загроза українського фашизму!”, - почали верещати українофоби. Одягнув вишиванку – фашист. Маєш коротку охайну зачіску – фашист. Маєш слов’янське українське походження – фашист. Хтось десь побив студента-іудея – Президент бере під особистий контроль, про це на перших шпальтах пишуть провідні засоби масової інформації. Вбивають українців, нападають на українців – про це навіть не згадують. Вони що, хочуть щоб українці виконали колективне харакірі? Аби самим фактом свого існування не сприяти фашизації суспільства? Схоже на те. У 1932/33 роках українофоби вже знищили не менше 8 мільйонів українців за національною ознакою. Ніхто з українофобів досі не покараний. А безкарність розбещує. Значить треба карати. В межах чинного законодавства. Українофобія, як найогидніша форма розпалювання міжнаціональної ворожнечі, підпадає під дію Карного кодексу. І нехай українофоби не ховаються під своїми неслов’янськими прізвищами – приналежність до нацменшин не є індульгенцією. Хоча саме так українофоби і вважають. Називаючи свою українофобію антифашизмом. Значить треба карати за українофобський антифашизм як найбільш екстремістську форму розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Українофоби хочуть знищити українську націю. Фізично і морально. Українців вже далеко не 52 мільйони. Українофобія в дії.

Захист від бандитського нападу озброєних безкарністю українофобствуючих екстремістів-дегенератів передбачений чинним законодавством.

Українці мають право на захист. Українофоби, зарубіть собі це на носі.

Українець, прокинься!


----------------------------------------------------

В тему:

Україський Національний Фронт проти наркотиків

В Криму створюються незаконні воєнізовані угруповання

Демонстрація наркоманів – провокація дегенератів!

Українська молодь проти незваних “гостей”

Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО): коротка історія, структура, контакти

УКРАЇНО, ПРОКИНЬСЯ!

Фашизм чи солідаризм?

Третій Гетьманат

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи