Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Посол-збоченець тікає від нетолерантних естонців

Посол Нідерландів в Естонії гомосексуаліст Ханс Глаубітц достроково залишає країну, оскільки його бойфренд негроїд Лао, став об’єктом естонської «гомофобії і расизму».
Як пише «Postіmees», Глаубітц їде в Монреаль. За даними голландської газети «NRC Handelsblad», чорному педерасту просто не давали в Таллінні життя.

Міністерство закордонних справ Голландії, направляючи в Естонію посла-збоченця, сподівалося, що в переважно лютеранській Естонії, яка входить у Європейський союз, до нього буде таке ж ставлення, як і в сусідній Фінляндії.

Сам Глаубітц повідомляє, що «естонці, загалом, не зловмисні» і на офіційному рівні ставляться до його негроїдного партнера нормально, але «суспільство ще досить не готове приймати союз двох чоловіків, тим більше, якщо один з них чорношкірий» - каже дегенерат.

Відповідно до рапорту посольства США в Таллінні, з вересня 2005 року націонал-соціалісти і скінхеди неодноразово нападали на чорних працівників посольства.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи