Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 142
  • Переглядів: 149

Інвестори вкладають в Україну мільярди. Вони щось знають? (відео)

Категорія:

Під Києвом будують завод з виробництва безпілотників Bayraktar, на якому будуть працювати близько 500 робітників. А найбільший німецький виробник зброї Rheinmetall будує в Україні чотири заводи.

24050103.jpg

23 березня розпочалося будівництво фабрики компанії Unilever в індустріальному парку "Біла Церква"

Два місяці тому власник турецької компанії Baykar з виробництва безпілотників Bayraktar підтвердив будівництво заводу під Києвом, на якому будуть працювати близько 500 робітників.

Найбільший німецький виробник зброї Rheinmetall будує в Україні чотири заводи, про що повідомив гендиректор Армін Паппергер (Armin Papperger). Ці заводи будуть виготовляти снаряди, військову техніку, порох і зенітну зброю. 

Німецьке підприємство Quantum Systems відкрило виробництво дронів в Україні. Підприємство інвестує до 6 млн євро протягом двох років. До кінця 2024 року Quantum Systems поставить Україні 500 розвідувальних безпілотників.

Британська компанія Unilever почала будівництво фабрики в Білій Церкві, що неподалік Києва. Корпорація інвестує у підприємство 20 мільйонів євро, і фабрика вироблятиме засоби особистої гігієни, шампуні та гелі для душу.

Минулого літа Carlsberg Ukraine запустили нову виробничу лінію на Київському пивоварному заводі.

В Житомирі запустили сучасний сміттєпереробний завод ГрінБін. Виробляють біопаливо. Інвестиція 12 млн євро. Це – український інвестор.

На Тернопільщині побудують завод залізобетонних конструкцій Обербетон. Це принесе мільярд гривень інвестицій та створить понад 150 робочих місць.

На Львівщині минулого року запрацював перший кооперативний молокопереробний завод. Завод збудували в межах проекту, який фінансується урядом Канади.

Ставка на розвиток власного виробництва – це запорука успіху України. Від сировинної аграрки – до сучасного виробництва.

 

Наші інтереси: 

Попри війну і внутрішню неспроможність нинішньої влади ефективно управляти державою в Україну вкладають гроші.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи