Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 196
  • Переглядів: 221

Якою повинна бути справжня мобілізація визначить всенародний референдум-петиція – Гайдай

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Сьогодні у нас забрали останній елемент демократії – вибори. Єдиним інструментом прояву волі українського народу залишилися петиції на офіційному сайті Президента України.  Жоден пост, жодне соціологічне дослідження не дасть поштовх для сьогоднішніх чиновників діяти в інтересах українського народу.

231012gayday.jpg

Сергій Гайдай. Фото: Євген Котенко / Апостроф
Сергій Гайдай. Фото: Євген Котенко / Апостроф

11 квітня на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента Україні була опублікована петиція з проханням внести до Верховної Ради України для першочергового розгляду законопроєкт про негайний призов до Сил Оборони України правоохоронців, держслужбовців та інших робітників бюджетної сфери та про пріоритетний прийом на роботу в державні установи, комунальні підприємства та правоохоронні органи України осіб, які звільнені з підрозділів Сил Оборони після початку повномасштабної російської агресії.

За добу було зібрано необхідні 25 тисяч підписів, щоб Президент відповів. Але цього замало, вважає політтехнолог Сергій Гайдай. Що може сказати Президент? Скоріш за все скаже, що не може враховувати бажання якихось там 25 тисяч українців, коли в країні живуть мільйони. А може і зовсім проігнорувати цю петицію. Нам потрібні голоси не менше ніж 28 млн українців. І тоді така петиція стане всенародним референдумом стосовно того, як потрібно провести справжню мобілізацію.

Сьогодні в українців, які є єдиним джерелом влади, забрали останній елемент демократії – вибори!

Єдиним інструментом прояву волі українського народу залишилися петиції на офіційному сайті Президента України. Там кожен проходить верифікацію і може проголосувати за ту чи іншу ініціативу громадянина України. Жоден пост, жодне соціологічне дослідження не дасть поштовх для сьогоднішніх управлінців діяти в інтересах і директивах волі українського народу.

Єдина можливість, на сьогодні, змусити владу виконувати волю народу, – провести власний референдум щодо мобілізації держави та повернення емпатії, жертовності та співучасті в державні інституції.

Якщо 28 млн громадян, що залишились ще в Україні, проголосують за цю петицію, – це буде наша спільна дія, власний крок до прояву субʼєктності та примусу управлінців діяти в інтересах суспільства.

Ключова мета петиції – продемонструвати єдність українського народу і повернути конституційний лад в Україну. Народ України є джерелом влади. А для цього українці мають вбити в собі рабське мислення і взяти відповідальність за майбутнє на себе.

 

Наші інтереси: 

Називати цей чиновницький некомпетентний зброд управлінцями – дуже поблажливо з боку політтехнолога. Але з цими некомпетентними, бездарними, брехливими, жадібними, безсоромними та корупційними покидьками щось треба робити, поки вони не втопили нашу державу і не знищили всю активну, волелюбну і самодостатню частину суспільства. Поки їх не зупиниш, вони не зупиняться. Як можна під час війни збільшувати кількість поліцейських в тилу і "бронювати" їх від Армії? Як можна під час війни витрачати 11 млрд грн на рекламу та висвітлення діяльності чиновників? Ще 11 млрд – на купівлю офісної техніки, 10 млрд – на юридичні, маркетингові та охоронні послуги, 7 млрд – на готельні та ресторанні послуги, 37 млрд – на транспортні послуги та послуги туристичних агентств???

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Як це втілити практично?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Як це втілити практично?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Практична сторона цієї кампанії полягає у зниженні рейтингу чинної влади та посилення передумов зміни суспільно-політичного устрою. Білий дім врахував уроки "афганського провалу", коли доручили формування армії корумпованій владі. В Україні цього вже не буде: спочатку нормальна влада, потім боєздатна армія.

Віталій Остапенко wrote: Як це втілити практично?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цей варіант референдуму не спрацював – ОПа заблокувала підписання петиції після того, як вона протягом двох днів отримала 28469 підписів.

Активісти шукають інші варіанти, проте схоже, що легальних методів достукатись до влади вже не залишилося. Єдиний надійний спосіб – формування паралельної держави, а саме держави громад (народної держави, республіки) замість нинішньої етатичної диктатури. Але на це треба кілька років.

Все, що робиться з власної волі, – добро!