Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Країна мрій” тепер ще й видавництво

В Україні з'явився власний відповідник відомого у світі видавництва Реал Волд Мюзік (Real World Music) під проводом славетного Пітера Ґебріела. Ні, ні, мова не про відкриття представництва чергової зарубіжної фірми, мова про своє.
Музичне видавництво, ачи радше видавничо-просвітницька структура "Країна Мрій" з подачі Олега Скрипка нещодавно стала до життя. Подібно до іменитого закордонного прототипу, новостворене видавництво випускатиме розмаїті етно-плити, співанки учасників однойменного фестивалю та дотичні до народницької співочої традиції втілення. Однак розпочала свій розвій витворня "Країна Мрій" з несподіваного ходу: з ретроспективної низки дисків "Оригінальна класика "Воплів Відоплясова". До неї увійшли наразі три перші порядкові пісенники гурту "Або Або", "Країна Мрій" та "Музіка", які з 14 липня вже у продажу.

В скорому часі видавничо-просвітницька спілка "Країна Мрій" обзаведеться своєю іменною сторінкою. Наразі її прописка не розголошується, однак вийти на неї буде дуже просто: туди вестимуть прямі ланки зі сайтів фестивалю "Країна Мрій" www.krainamriy.com та гурту ВВ www.vopli.com.ua: поява зсилок на зазначених сторінках свідчитиме, що сторінка видавництва вже у дії.

Разом з тим, 20 липня столична витворня МП3 Рекордз випустила у світ І-шу частину "Офіційної МП3-Колекції ВВ", яка становить собою повне зібрання альбомів, окремків, старі та концертні записи. Перше кружальце містить наступні платівки: "Або – Або" (1991), "Закустика" (1993), "Країна Мрій (1994), "Музіка" (окремок 1996), "Музіка" (1997) - всього 59 стежин тривалістю без п'яти хвилин чотири години. На підтримку платівки випущено окремий плакат: його наявність на вітрині свідчить, що ВВ-мп3 ч.1 у цій крамниці вже є. Повний перелік пісень, усі кінці з видавництвом – за ланкою.


Пояснення слів, що зустрічаються в тексті, можна прочитати тут:
Словник Юрка Зеленого для меломана

--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

Психологічний трепетняк від “ВВ”

“Vоплі” змінили .com на патріотичне .com.ua

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи