Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Канаді заборонили привселюдно забивати жінок камінням

Іммігранти в містечку Ерувіль, розташованому у франкомовній провінції Квебек, позбавилися можливості привселюдно забивати жінок камінням, спалювати їх живцем і поливати кислотою.
Відповідна декларація місцевої ради, опублікована на інтернет-сайті міста, підсилила дебати в Квебеці з приводу того, як квебекці повинні відноситися до звичаїв і традицій іммігрантів.

"Ми хочемо проінформувати новоприбулих, що той спосіб життя, що вони залишили у своїх країнах, не може бути відтворений у нас", - говориться в декларації, яка також говорить, що жінкам дозволено водити автомобілі, голосувати, танцювати, виписувати чеки, вдягатися так, як вони вважають потрібним, працювати і володіти власністю.

"Таким чином, ми вважаємо, що ці норми цілком суперечать... побиттю жінок камінням, спалюванню їх живцем, обливанню кислотою, побиттю і т.д."

Жоден з членів міської ради не був доступний для коментарів.

У Ерувілі, що розташований 160 кілометрів від Монреалю, проживає 1300 осіб.

Один з ініціаторів декларації Андре Друін заявив у інтерв’ю газеті National Post про те, що місто не є расистським. "Ми запрошуємо людей усіх національностей, що говорять на всіх мовах, усіх сексуальних орієнтацій, приїхати і жити з нами, але хочемо, щоб вони спочатку вивчили наш спосіб життя", - сказав він.

За правилами ради, дівчатка і хлопчики можуть навчатися спільно, а люди повинні закривати обличчя тільки на святкування Хеллоуіну. Діти не повинні носити зброю в школу, незважаючи на те, що Верховний Суд Канади ухвалив, що хлопчики-сикхи мають право носити церемоніальні кинджали.

Декларація влади Ерувіля стала частиною повномасштабної дискусії з приводу " розумного розміщення" або того, як квебекці повинні бути готові до зміни підвалин, щоб не образити іммігрантів - дані дослідження 2001 року говорять про те, що близько 10% населення Квебеку, що складає 7,5 млн осіб, народилися поза Канадою.

У 2006 році у спортзал у Монреалі погодилися установити у вікнах матове скло після скарг хасидської синагоги, яка знадиться поруч, на те, що вигляд людей, які займаються спортом, ображає парафіян.

Преса зазначає, що керівництво громадського центру Монреаля заборонило чоловікам бути присутніми на курсах для вагітних, щоб дотриматися індуістських і сикхських традицій, керівництво для поліцейських рекомендує жінкам не проводити допити хасидів, а доручити це поліцаям-чоловікам.

Правоохоронні органи Монреаля почали розслідування щодо одного зі своїх офіцерів після звісток про те, що він розмістив в інтернеті антиіммігрантську пісню.

Крім того, деякі вчителі скаржилися на те, що їх єврейські і мусульманські колеги одержують додаткові оплачувані вихідні в дні релігійних свят.

Декларація влади Ерувіля доступна французькою і англійською мовами на сайті міста.

За матеріалами Reuters (переклад Korrespondent.net)


----------------------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Ґвалт навколо умивалень

В Лондоні жінка-полісмен відмовилась потиснути руки

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров'я

Доповідь білого доктора

Изнасиловать женщину без чадры… долг правоверного мусульманина

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи