Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Школа забороняє вітальні листівки на День Матері

Світ:

Школа заборонила виготовлення вітальних листівок до Дня Матері, тому що директор не хоче засмучувати дітей без матерів.

Гелен Старкі (Helen Starkey) перервала традицію в інтересах “чутливості”.

“Понад 5 відсотків дітей відділені від своїх біологічних матерів і або взагалі не мають контактів з ними, або мають їх дуже нерегулярно,” – каже вона.

“Це рішення було ухвалено не через якесь філософське ставлення до святкування Материнської Неділі, але щоб захистити істотну кількість учнів нашої школи. У поводженні з цими дітьми ми повинні проявляти велику чутливість. Я не проти Дня Матері, але тепер на виготовлення листівок час на уроках виділятись не буде.”

Цей почин розлютив батьків, чиї діти вчаться в початковій школі “Johnstown Primary School” у Кармартені, Західний Уельс (Carmarthen, West Wales). В школі навчається 357 учнів.

Одна з матерів каже: “Ніхто не хоче розбивати серця тим дітям, у кого немає вдома мам, але це означає, що 95% учнів будуть позбавлені традиційного заняття. Діти, що не мають матерів, можуть робити листівки для тіток, родичок або навіть для сусідок, що доглядають за ними.

Цього року День Матері припадає на четверту неділю Великого Посту – 18 березня.

Речниця Союзу Матерів (Mothers’ Union) Фіона Томас (Fiona Thomas) каже: “Ми розуміємо, що не всі діти мають контакт зі своїми матерями.

Проте, певно, всі діти в школі мають догляд, і було б ідеальним, якби школа заохотила та підтримала тих, хто доглядає за дітьми, запропонувавши кожній дитині зробити вітальну листівку з подякою тій людині в своєму житті, хто здійснює таке “материнство”.

Це може бути батько, тітка, вихователька, прийомна мама або бабуся. Всіх дітей треба спонукати думати про мистецтво материнства – і як вони можуть в цей особливий день відзначити таких людей.”



School bans Mother's Day cards
“Daily Mail”, 07 лютого 2007.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Присмерк «богів», або Криза світового лібералізму

Підривне TV: "Розлучайтеся, нам не потрібні міцні сім'ї!"

Антифашистський фронт: ліберасти з «Майдану» дружно підтримали педерастів

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи