Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Окупанти зруйнували пам'ятник українським національним героям

Категорія:

В той час, коли толерантні справжні націоналісти вкотре намагаються відмежуватися (25 лютого в Бабиному яру справжні спалили прапор НСДАП), окупанти не приховано практикують українофобський екстремізм. Зворушлива спілка антифашистів.
4 січня у Тернівському районі міста Кривого Рогу громадська організація «Тернівське козацтво» на кошти українських патріотів встановили пам’ятника видатним діячам України. Пам’ятник виконано у вигляді хреста на постаменті. До постаменту прикріплено дошку з написом «Ваша кров пролита не даремно. Байда Вишневецький, Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Кость Гордієнко, Петро Калнишевський, Симон Петлюра, Юрко Тютюнник, Євген Коновалець, Олена Теліга, Роман Шухевич, Ярослав Стецько, Степан Бандера, Василь Стус, В’ячеслав Чорновіл та багатьом іншим героям полеглим у боротьбі за волю України».

В ніч з 20 на 21 лютого пам’ятник борцям за волю України було зруйновано. Терористів не знайдуть, адже українофобія є офіційною ідеологією цієї ліберальної республіки.

Дивовижне спалення лібералами партійного штандарту НСДАП та руйнація пам'ятника національним героям України є одним ланцюгом українофобської шизофренії, що здійснюється під виглядом боротьби з фашизмом. Кожен українець в уяві окупанта - фашист. Тому ліберали і відмежовуються.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи