Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ультраправі висунули претензії темношкірим мігрантам з Азії та Африки

Категорія:

В минулі вихідні представники ультраправих політичних сил провели резонансну акцію протесту біля станції метро Шулявська в Києві.
Активісти вимагали прибрати стихійний ринок, який розміщений під Шулявським мостом. За словами пікетників, цей ринок розташований у непризначеному місці.

"В усьому цивілізованому світі мости - стратегічні об’єкти, під ними не встановлюються намети, торгівельні точки і т.п.", - зазначають протестуючі. Пікетники також вважають, що на базарі абсолютно антисанітарні умови і дуже брудно. Саме тому нібито на ринку неодноразово спалахували пожежі.

Крім того, ультраправа молодь виступає проти іноземних продавців. На думку мітингуючих, у цих торговців неадекватне поводження і вони є небезпечними нелегальними іммігрантами.

"На самому ринку діють кримінальні групи вихідців із країн третього світу. На ящиках з продукцією, яку вони продають, зазначено, що це гуманітарна допомога. Таким чином, підриваються позиції національного виробника і принижується національна гордість українців - чому ми повинні ходити в лахмітті?" - зазначають організатори акції.

За матеріалами 15 минут



Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи