Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нелегали більш схильні до здійснення злочинів, підкреслюють дослідники

Світ:

Люди, що порушують імміграційне законодавство, схильні до порушення й інших законів – заявляє група підтримки імміграційної реформи. Група заявляє, що має дані, які відрізняються від попередніх досліджень, які стверджували, що нібито іммігранти в США рідко здійснюють злочини.
Федерація за Американську Імміграційну Реформу (FAIR - Federation for American Immigration Reform) заявляє, що попередні дослідження – особливо здійснене місяць тому Центром Імміграційної Політики (IPC - Immigration Policy Center) – є хибними, оскільки вони звалили в одну купу легальних та нелегальних іммігрантів.

“Використання цих даних (тобто даних бюро перепису - U.S. Census Bureau) гарантовано демонструє низьке число кримінальних інцидентів, тому що висновки робляться із даних на легальних іммігрантів та давно проживаючих іноземців.” – заявив керівник спец проектів FAIR Джек Мартін (Jack Martin) для “Cybercast News Service”.

Мартін підкреслив, що легальні іммігранти зобов’язані надавати дані про будь-які кримінальні засудження, що дозволяє вилучити їх із списків на отримання візи у США. Також і не-іммігранти, що планують відвідати США і звертаються за візою, повинні надавати дані про будь-які минулі кримінальні діяння.

“Наше імміграційне законодавство має багато винятків, що охоплюють попередню кримінальну активність. Це зроблено для того, щоб захистити американську публіку від можливих злочинів у майбутньому,” – каже він.

FAIR повідомляє, що “в цілому по країні відсоток іноземців, які підлягають депортації [тобто нелегали], яких ув’язнено за злочини, вдвічі більший, чим їхня доля у населенні.” Група додає, що “стає все більш ясним, що нелегальна імміграція в цій країні напряму пов’язана зі злочинами проти особистості.

“Абсолютно ясно, що Центр Імміграційної Політики IPC, який є частиною мережі, любіюючої амністію для нелегалів, спеціально підтасовує факти, щоб досягти своєї політичної мети,” – висловлює звинувачення президент FAIR Ден Стеін (Dan Stein).

“Місцеві правоохоронні органи більш стурбовані зростанням числа нелегалів, оскільки вони в середньому більш схильні до кримінальних злочинів,” – каже він.

“Наша неспроможність контролювати нелегальну імміграцію створює реальну і задокументовану небезпеку для американців”, - каже Стеін, - “Невинні американці часто стають жертвами здійснених нелегалами злочинів проти особистості або проти власності.”

Директор Центру Імміграційної Політики IPC Бенджамін Джонсон (Benjamin Johnson) захищає здійснене центром дослідження та використання даних бюро перепису.

“Ми не робимо різниці між легальними та нелегальними іммігрантами, але ми не виключаємо нелегалів (або незадокументованих іммігрантів) у своїх дослідженнях. Вони також присутні в нашому аналізі.” – каже він.

“Висновки нашого дослідження співпадають з висновками інших досліджень цього питання, здійсненими за останні 100 років,” – доводить Джонсон, - “Це не нова інформація. Це просто реальність, що іммігранти менш схильні до здійснення злочинів.”

Повертаючись до пролунавшої критики, Джонсон бере дані State Criminal Alien Assistance Program (SCAAP), що їх використовує FAIR. Власті штату використовують цю програму для запитів на отримання від федерального уряду компенсацій за пошук і виявлення нелегалів.

“Є дві проблеми з цими даними та дві проблеми зі звітами FAIR,” – каже він.

“Ці дані говорять про кількість днів ув’язнення,” – стверджує Джонсон, - “Проблема в тому, що деякі іммігранти потрапляють за грати два чи три рази, тобто проблема в тому, що ми можемо порахувати одну особу кілька разів. Ці дані не розрізняють, чи стосуються ці дні ув’язнення різних осіб чи тих самих осіб.”

Другою проблемою за його словами є те, що більшість затримань, за які федеральний уряд має відшкодувати компенсацію штатам, це є затримання людей, яких треба депортувати за порушення режиму, але які не здійснили кримінального злочину.

“Багато людей ніколи не здійснювали жодного злочину,” – стверджує Джонсон, - “Це адміністративне порушення. Це можна порівняти з тим, що не кожний, хто помилився у податковій декларації є винним у порушенні податкового законодавства.”

Мартін відстоює використання для досліджень FAIR даних SCAAP, кажучи що це “єдині дані які дають практичний погляд на ситуацію з нелегалами”.


Illegal Aliens Are More Likely to Commit Crimes, Group Claims
Monisha Bansal, “Cybercast News Service”, 12 березня 2007.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Ісламська партія Австралії

Лукашенко на толерантність не хворіє

Ультраправі висунули претензії темношкірим мігрантам з Азії та Африки

Відчайдушна спроба врятувати становище: голландці налякані зростанням етнічної напруги

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи