Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Утрехт. Етнічні заворушення після вбивства голландця

10 березня поліція застрелила 54-літнього голландця, що захистив жінку, до якої чіплялись знахабнілі мігранти-марокканці. У відповідь в місті почались заворушення.

Ондіеп, робочий район міста Утрехт в Голландії. Місцеві мешканці вже давно скаржаться на поведінку знахабнілих мігрантів – переважно молодих мусульман-марокканців. Для позначення їхньої поведінки все частіше використовуються слова “хуліганство”, “агресія” та “харасмент” (harassment) – так в західній психології називають сексуальні примушування а також інші дії, спрямовані на примушування людини робити щось проти її бажання.

Протягом років власті не можуть захистити мешканців від агресивних мігрантів. Люди скаржаться, що поліція боїться мігрантів і дивиться скрізь пальці на їхню хуліганську та кримінальну поведінку.

10 березня мешканець Ондіепу 54-річний корінний голландець Райні Мулдер (Rinie Mulder) побачив, як група марокканських молодиків чіпляється до вагітної голландки. Він викликав поліцію, а сам кинувся на захист жінки. Йому вдалося відібрати в одного з хуліганів ножа, і саме в цей момент прибула поліція його застрелила. За те, що в руках був ніж. Були повідомлення, що стріляла жінка-полісмен марокканського походження. Потім марокканська громада заявила на своєму сайті, що жінка-полісмен була туркеня. А управління поліції пізніше спростовувало і марокканське, і турецьке походження вбивці в погонах.

Після вбивства Райні Мулдера у місцевих мешканців урвався терпець, і вони почали заворушення. Вони підпалювали автомобілі, громили вітрини магазинів. Дехто з журналістів порівняв ці заворушення з паризькими, хоча там повставали мігранти, а тут – корінні голландці. Але спільним є те, що заворушення мали відвертий етнічно-расовий характер.

Заворушення тривали два дні. Поліція заарештувала 130 чоловік, 60 з них мешканці Ондіепу, решта, за повідомленнями ЗМІ, - “переважно футбольні хулігани”.

Анні Брувер-Корф (Annie Brouwer-Korf) – мер-соціаліст Утрехту – наказала ізолювати район і вивести з нього всіх немісцевих. Хоча при тому вона висловила обережну симпатію до повсталих.

Район все ще залишається закритим. Штрафи за спроби потрапити в Ондіеп ростуть. У вівторок (13 березня) штраф складав 200 євро, у середу (14 березня) – 300 євро, у четвер (14 березня) – вже 400 євро.

Фото ізольованого району Ондіеп можна побачити тут


І наостанок .

Ви хочете, щоб подібні події почались в Києві та інших містах України?

Тоді всіляко сприяйте масовій міграції, купуйте речі на Шулявському секонд-хенді, допомагайте етнічній злочинності та візьміть участь в так званому “марші проти расизму”, якій незабаром пройде в столиці. Ті, хто дуже бажає перетворити Київ на простір для розгулу українофобського анти-слов’янського екстремізму, проведуть прес-конференцію про цей “марш” 22 березня о 12:00 в Arena Night Club (Київ, вул. Бассейна 2а. Тел. клубу: +38 (044) 4920000).


За матеріалами видань:
Bbrussels Journal
Dutch news
Volkskrant
Parool



----------------------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Відчайдушна спроба врятувати становище: голландці налякані зростанням етнічної напруги

Голландський політик каже про ісламське вторгнення

У 2050 році іммігранти складатимуть третину населення Голландії

Через 40 років мусульмани можуть стати в Німеччині більшістю

Доповідь білого доктора

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи