Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Битва за Київ

Категорія:

Так звані "забудовники" Пейзажної алеї, де знаходиться історичний заповідник Древній Київ, звели новий кам’яний паркан на старої огорожі, зламаного противниками забудови. Киян, які намагалися перешкодити цьому, безкарно побили екстремісти.

У вівторок, 25 січня, зранку за допомогою двох кранів і одного трактора 30 найманців забудовників історичного заповідника Древній Київ почали зведення кам'яного паркану навколо території, на якій планується побудувати так званий Будинок МЗС.

Мешканці прилеглих будинків та активістів ініціативи Збережемо Древній Київ, які намагались перешкодити забудові отримали стусанів. Наразі на місці події знаходиться міліція.

Нагадаємо, будівництво заплановане на території, яка має унікальну історичну цінність і перебуває під охороною ЮНЕСКО. Раніше основним замовником будівництва будинку на Пейзажній алеї виступило міністерство закордонних справ України. Саме для службовців головного зовнішньополітичного відомства країни і передбачався цей будинок. Однак згодом МЗС відмовилось від участі в будівництві й заборонило проводити будь-які роботи із цього приводу.

За матеріалами Моє місто, Український бізнес Портал
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи