Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

УПЦ ФСБ подала в суд на журнал «Музеї України» і В.Тригуба!

Відбулася безпрецедентна подія! Сенсація міжнародного рівня! Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (чоловічий монастир) Української Православної церкви, подала позовну заяву на сайт «Музеї України» і редактора журналу «Музеї України» Віктора Тригуба. Про захист ділової (!) репутації та спростування недостовірної інформації (зі змінами).
Збільшити фото

У позовній заяві є юридично завірена сенсація – УПЦ МП НЕ Є ЮРИДИЧНОЮ ОСОБОЮ!!!

Виявляється, російську церкву в Україні представляє лише маленький чоловічий монастир! Саме йому Урядом України, Президентом України передається велетенська територія, монументальні споруди, що мають безцінне історичне значення!

Якщо церква юридично не оформлена – значить це нелегальна секта! Для полегшення будемо називати її УПЦ ФСБ. Все-одно, юридично, нічого цього нема, хоч і є.

Тепер поясніть дії офіційної влади України, що увійшла у юридичні стосунки з тим, чого нема! Як трактувати? Зрада батьківщині, корупція, розкрадання державного майна у особливо великих розмірах?!

Юристи, які читали позовну заяву того, чого нема – (печатки нема, реєстраційних документів нема, а позов є!) ридали.

Істеричний регіт почався на багатьох поверхах влади. Такого рівня підстави ще не було!

Відчувається слід української розвідки, якої теж неначе нема. І російських спецслужб, які існують лише у багатій уяві деяких журналістів.

Подія виходить за рамки усього, що тільки можна уявити. А це лише початок!

Далі пішло таке, що компетентні люди втрачають дар мови.

Виникла Церква Спаса на Берестові. І її неначе не продали і не передали Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі (чоловічому монастирю) УПЦ!!!!!!!

Абзац.

Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (чоловічий монастир) УПЦ є «напіввійськовою церковною організацією сусідньої держави, яка жорстко контролюється Кремлем і ФСБ». А ніхто і не писав, що є! Значить, щось там не так, у монастирі…

Абзац.

Коли це все читати вголос юристам, у них починається істерика. Люди не вірять! Вони не сміються, вони ржуть! Лежать.

Після цього, церковники витягли листи і накази Мінкульту, який очолював і все підписував Ю.Богуцький. Що нині є ЗАСТУПНИКОМ Глави Секретаріату Президента України!!! Наша людина. Буде свідчити на користь України. Виявляється, помаранчеві заслали його голубим, а потім, повернули.

Юристів переклинює.

У позові пояснюється, що Чоловічий монастир зареєстрований, але входить до УПЦ, яка не є юридичною особою. Але, є якийсь Статут, про управління УПЦ, де написано, що УПЦ є частиною Московського Патріархату. Що таке Московський Патріархат – невідомо. Але, він є.

Цей позов треба внести в хрестоматію.

Таким чином, йдеться не про організаційно-правову, а про духовну єдність між УПЦ і РОСІЙСЬКОЮ ПРАВОСЛАВНОЮ ЦЕРКВОЮ.

Пацани явно писали в релігійному екстазі. Напилися кагору, і писали. Юристи десь тут відключаються…

Спокійно, це лише вступ.

Кароче, УПЦ МП нема, УПЦ теж нема. Є Чоловічий монастир, про який ніхто якось і не знав. І духовна єдність з РПЦ. І саме він, монастир, обурився, що його назвали напіввійськовою організацію, контрольовану Кремлем і ФСБ. Та ніхто не називав!

Абзац.

Це не гумореска, це позов. Не треба сміятися!

У монастирі чомусь вирішили, що журнал «Музеї України» (що не є юридичною особою як і УПЦ МП) і сайт «Музеї України» то одна структура. Помиляєтеся! У нас лише духовне родство…

Ту маленьку інформашку, через який монастир зсудомило, опублікувало десь зо три десятки найрізноманітніших сайтів.

У паперовій версії журналу такого матеріалу нема. Позов подано до Інтернету!

Я особисто не пам‘ятаю, що щось подібне писав. А може і писав. Як довести?

Справа в тому, що наші сайти знаходяться під пильною увагою кращих хакерів світу, зосереджених у секретному місті Желєзногорськ. Можливі всілякі провокації, атаки, підміни. Техніка недосконала…

Дуже дивує вимога монастиря опублікувати спростування у паперовій версії журналу «Музеї України», з яким є лише духовне юродство. Лише за гроші! Навзамін готові взяти на баланс весь комплекс Києво-Печерської Лаври. Бездоганний юридичний супровід гарантуємо.

І з приводу Кремля, ФСБ. А хто довів, що монастир не контролюється Кремлем і не є підрозділом ФСБ?

Просимо суд звернутися до Кремля, ФСБ, Уряду України, Секретаріату Президента, СБУ з вимогою, роз‘яснити це спірне питання. Є літературна версія, що контролюється. Спростувань нема. Факти є. І свідки.

Тема дуже цікава. І не ми її почали.

Раді, що нарешті, Москва знайшла достойного супротивника в Україні. Часопис «Музеї України», вірніше сайт. Відвідуваність – десь 200 чоловік на добу. Передплата журналу – 500 прим раз на два місяці. Бюджет відсутній.

Звичайно, у цьому щось є. Дякуємо за рекламу!

Юристи дійсно не вірять. Але, позов є юридично доконаним фактом. Дніпровський районний суд. 9 годин 15 хвилин 24 січня. Суддя Т.І.Горбань. Ні, це не жарт!

Підписано Представником Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (чоловічого монастиря) УПЦ Л.Ю.Снісаренко. (Просимо нагородити цю непересічну Людину, Юриста найвищим церковним орденом).

Як сказав юрист журналу «Музеї України» Іван Макар, кращого новорічного подарунка не можна було і придумати. Краще б вони його придумали і дали в Інтернеті…

Пригадується, з приводу неподобств УПЦ ФСБ, яка не є юридичною особою, в Лаврі, робилося спеціальне звернення до юридично начеб-то неіснуючої СБУ. Були дуже чіткі питання. Відповіді нема. Чию безпеку забезпечує СБУ?

Де реакція влади на ганьбу довкола Єкатерининської церкви в Чернігові? Що відбувається довкола НІЕЗ «Переяслав»? Які організовані злочинні угруповання використовуються УПЦ якої нема, для захоплення храмів? Хто те все фінансує і з яких джерел? Назвіть центр, де розроблена методика (шаблон скрізь один). Які політичні лідери зустрічаються з певним лівійським лідером, білоруським КГБ та іншими конторами?

За які подвиги пан Богуцький опинився в СП? Чи існує список громадян України, які перебувають на державній службі, і отримали нагороди іноземних розвідок?

Є ще серія публікацій у ЗМІ, свідчення і свідки.

І головне – хто пояснить правовий статус Російської Православної церкви в Україні. Там ще є духовний зв‘язок деяких політичних лідерів…

Сподіваємося, суд допоможе відповісти хоча б на деякі питання. В офіційно встановленому юридичному порядку.

…Чесно кажучи, нам подобається гратися в оті міжнародні шпигунські ігри. Вже легендарна операція «Козацькі регалії», полювання на шаблю Мазепи, архіви, колекції, аукціони, ексклюзив… Часопис «Музеї України» абсолютно випадково опинився у всіх тих неймовірних пригодах, за що щиро дякуємо! Спільно ми створили десяток сенсацій, легенд, організували феєричні реаліті-шоу, з дійовими особами з багатьох країн. Розуміємо, що нас часто використовують для попередження певних дій…

Відкриємо велику таємницю – найближчим часом УПЦ, якої нема, отримає серію судових позовів. Конкретні збитки, що оцінюються сумами з багатьма нулями… І монастир, на жаль, не знає, за що… А УПЦ, якої нема, знає.

Ми так і не зрозуміли, до чого цей позов? Складається враження, що його терміново відкличуть. Жаль. Адже, перемога, як завжди, буде за нами!

Бо Україна перемагає завжди!


Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України


--------------------------------------

В тему:

Створюється комітет захисту журналу «Музеї України»

Єресь

Справжнє нутро Московської патріархії

Володимир Путін проговорився: ніякої УПЦ (МП) не існує. Є РПЦ в Україні

Директор ФСБ РФ Николай Патрушев подчеркнул важность взаимодействия военных и церкви с точки зрения национального единения

Еесті Пяавелхет "злила" компромат на Патріярха РПЦ

Одеські патріоти захистили церкву

УПЦ (МП) вимагають від Ющенка заборонити УПЦ (КП)

“Київська Русь” московського патріярхату

Як храм Божий став агітпунктом за “кримінального” кандидата

Московський Патріархат в Україні сам ставить себе поза законом

Московський Патріархат не має права на Україну

РПЦ нагороджує "катів"

Сквоттерство стає все більш популярним в середовищі монахів УПЦ (МП).

Обережно: в Києві з’явились агресивні зграї ченців-сквотерів!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Готова передплатити або купити журнал "Музеї України"

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Готова передплатити або купити журнал "Музеї України"

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Готова передплатити або купити журнал "Музеї України"