Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Метушливі будні бидлоеліти: Луценко побив Черновецького прямо в секретаріаті президента

Категорія:

За розповідями інформованих джерел "Української правди", під час засідання Радбезу Черновецький звинуватив Луценка, що той погрожував посадити сина мера Києва в тюрму, а в обмін вимагав землю в столиці.
Пристрасті на якийсь час вдалося вгамувати. Уже коли Ющенко і Балога залишили залу засідань, за свідченнями очевидців, Луценко вдарив Черновецького. За однією версією, Луценко наніс Черновецькому один удар у обличчя, за іншою – вдарив його двічі, в тому числі нижче поясу.

Подробиці цих подій стали відомі під час ефіру програми "Свобода з Савком Шустером". Присутній на ній радник Луценка нардеп Геннадій Москаль порадив не драматизувати ситуацію, оскільки "двоє дорослих чоловіків повздорили після засідання РНБОУ".

"На Раді національної безпеки розглядалося земельне питання. Ви знаєте, яке воно болюче... Коли два мужика повздорили, і виносити це на розсуд всієї України?", - здивувався Москаль.

Справді, ну дав один другому по яйцям. Нормальне явище в хижацькому середовищі владної верхівки, для якої "характерні підвищена агресивність та схильність до насильства. Час від часу з’являються повідомлення, як «нагорі» комусь зламали щелепу, відбили дітородні органи чи просто відлупцювали бейсбольною бітою. Країна звикла до телетрансляцій бійок нардепів-законодавців та рейдерських атак, тобто економічного бандитизму. Народ вже не дивується, бо знає: багато хто з «еліти» піднімався нагору по трупах. Про це читаємо в інтернеті й газетах. Темі кримінального збагачення владної верхівки присвячені цілі книги. Якщо істеблішмент між собою розмовляє матом — це сприймається як щось природне. Так само як схильність до зради, шахрайства та брехні. Не секрет, що для згаданої соціальної групи це вважається професійною нормою" (див. Адреналіновий тест).

"Та скільки з вас не виясняли таким чином стосунки? – звернувся він до аудиторії. – І хто не знає, хто такий Черновецький? Візьміть підручник по наркоманії і подивіться повадки наркомана. Хто не тягне мову, коли виступає по телебаченню?"

Потім слово взяла колишня урядовець Олександра Кужель, яка взялася викривати Луценка спогадами про 1990-ті роки.

"Когда этот мальчик (Луценко) был советником Пустовойтенко, а я работала главой Госкомитета предпринимательства, он позвонил мне и сказал: "Немедленно выдать кредит мне и моему брату". Я отказалась, на что Луценко мне пообещал: "Ну, я тебе устрою!". Слава Богу, папа Луценко был жив и извинился", - заявила Кужель.

У свою чергу міністр Олексій Кучеренко на закиди про відповідальність, яку мав понести Луценко, пригадав інцидент за участі Василя Цушка під час політичної кризи минулого року.

"Ми всі бачили, як інший міністр вибивав двері в Генпрокуратурі", - заявив Кучеренко.

Одним слово, все нормально. Дрібне непорозуміння в гадючнику.

-----------------------------------
В тему:

Адреналіновий тест

Людиноподібні види можуть існувати одночасно

НУ-НС: Політики — не люди

Нова Угода партії снайперів

10 патронів - і в Україні буде порядок!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи