Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Мандри" у Косово

26 січня в Косово для контингенту українських миротворчих сил прямо на базі українських миротворців півторагодинний концерт відіграла культова українська група «Мандри».


Цікаво, що це перший в історії Косово концерт української музики, і перший культурний захід для українських миротворців за всі 9 років перебування контингенту на території цієї «гарячої точки». Акція відбулася завдяки ініціативі та за підтримки Голови Верховної Ради України Арсенія Яценюка і Фонду «Open Ukraine». Крім українських військовослужбовців концерт послухали і подивились також представники миротворчих контингентів Німеччини, Іспанії, Пакистану, Польщі, Румунії та США. Звичайно ж, серби та албанці.



«Атмосфера, яка панувала на концерті була більш ніж дружньою. Це було справжнє яскраве свято з танцями, спільним співом, щирими посмішками і живими емоціями, які переповнювали і об’єднували всіх присутніх. Що є дуже цінним, бо та важка і дуже важлива місія, яку несуть ці хлопці з усіх країн світу, заслуговує на подяку і підтримку всіх людей, які живуть у мирних умовах і, слава Богу, не знають, що таке війна!» - Фома, вокаліст групи «Мандри».




В тему:

«Мандри» у Косово. "Несе Галя воду" (відео)

«Мандри» випустили перший Live-альбом «Мандри у Країні мрій»

“Мандри” вдалися до маршу

Олег Скрипка виступив з ініціятивою нового фестивалю до Міністерства оборони України

MAD HEADS XL зголосилися на флот!

“Кроком руш!”

“...На білій як день вишиванці Блищить Український Тризуб...”

Диски гурту «Мандри»

Офіційний сайт гурту “Мандри”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи