Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олег Скрипка виступив з ініціятивою нового фестивалю до Міністерства оборони України.

Світ:

Вибір вевешника випав на таку не зовсім співочу установу недарма. Річ в тім, що то має бути фест української народної героїчної пісні, а ця тематика стосується Міноборони вже безпосередньо: військо будь-якої країни завжди мало свої звитяжні співанки та речівки, будь-то під карбований крок чи для відпочинку.
Тим паче – наше вояцтво, бойовий літопис якого занурюється у давню княжу добу і тягнеться крізь пороховий дим аж до тепер. Досвід співпраці ВВ і Українського Війська є неодноразовий: це і зйомки кліпів з танками у кадрі, і виступи Олега Скрипки разом з иншими піснярами перед курсантами Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, це і низка спільних телевізійних проектів разом з Воєн ТіВі.

Якщо справа вигорить, тоді спільними зусиллями Скрипки і Міністерства оборони постане дійство не баченого досі в Україні формату. «Треба відроджувати традицію військової, героїчної пісні, яка зараз практично повністю затерта, – обґрунтовує почин Олег Скрипка. – І цікаво це зробити із залученням не просто, скажімо, духових полкових оркестрів, але саме з сучасними гуртами, які значно зрозуміліші молодому поколінню».

Нагадаємо, що ватажок ВВ є головним натхненником та зачинателем впливового фольк-фестивалю Країна Мрій, а також забави Рок Січ, яка вперше відбулася в травні 2006 року.


Пояснення слів, що зустрічаються в тексті, можна прочитати тут:
Словник Юрка Зеленого для меломана і не тільки...


--------------------------------------

В тему:

Українська героїчна пісня

“ВВ” презентує наживо історичний блокбастер “Катерина”

Тартак та Нічлава до річниці УПА

Тартак. Гуляйгород. Атака реакційних мракобісів

“Мандри” вдалися до маршу

“Кроком руш!”

MAD HEADS XL зголосилися на флот!

Футболки гурту «BB»

Відеокліп «Полонина»

Відеокліп «Катерина»
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи