Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські діти — жертви інформаційної війни

Категорія:

Жахіття сталося в одній із благополучних полтавських родин — 6-річний хлопчик, надивившись телевізора, зарізав можем свою семимісячну сестричку.
Родина, у якій сталося нещастя, — велика. Як повідомляє УНІАН, у квартирі мешкали четверо дорослих (бабуся, дідусь, мама та тато) та двоє дітлахів. У той зловісний вихідний усі, як на зло, порозходилися, з дітьми залишилася одна мати. Десь біля полудня жінка поклала доньку спати та вирішила вибігти ненадовго, аби купити продуктів. Перед відходом мати наказала синові, який дивився телевізор, наглядати за сестричкою.

Лише жінка вийшла за двері, як почалася сильна гроза, тож від страшного шуму дівчинка прокинулася та почала плакати. Братик спробував заспокоїти її, проте у нього нічого не вийшло: сестричка ніяк не могла заспокоїтися. Спочатку він почав стукати у стіну до сусідів, проте ніхто не відгукнувся. Далі спробував відчинити двері на балкон, аби подивитися, чи не йде мати, навіть підставив стільчика, проте і це йому не вдалося. Гроза посилилася, тож сестра налякалася ще сильніше. Тоді хлопчик схопив на кухні ножа та почав колоти дівчинку, аби та заспокоїлася.

Мати повернулася додому десь через півгодини — як тільки закінчилася злива — та застала донечку ледь живою. І хоча порізи на тілі дівчинки були не дуже глибокими, лікарям не вдалося врятувати їй життя.

Можна лише уявити стан сердешних батьків. Та й хлопчику, м’яко кажучи, несолодко, він плаче та намагається виправдатися, Про те, що ножем можна заспокоїти людину, хлопчик довідався з блакитного екрана. А от що цей спокій стане вічним, хлопчик навіть і не здогадувався. Він любив свого сестричку і не хотів завдати їй шкоди — повідомляє “Україна молода”.


В тему:

Мова і війна

Спокійно, ви у руках Матриці
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи