Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російський політолог передрікає розділ РФ між Україною і корінними народами

Категорія:

В Інтернеті опублікований скандальний рукопис книги відомого російського письменника і політтехнолога Федора Крашеннікова «Після Росії». У основі твору лежить сюжет про громадянську війну між напівфеодальними московськими елітами на чолі з якимсь генералом Піроговим і конфедерацією колишніх суб'єктів РФ, а нині суверенних держав – Уральською республікою, Конфедерацією угро-фінських народів і Євразійською співдружністю (Татарстан, Башкирія і Казахстан). На західному фронті проти них діє Україна.
В Інтернеті опублікований скандальний рукопис книги відомого російського письменника і політтехнолога Федора Крашеннікова «Після Росії». Вона з'явилася на сайті альманаху «Полярна Зірка».

Описувані події відбуваються приблизно через 20 років після закінчення правління Володимира Путіна. У основі твору лежить сюжет про громадянську війну між напівфеодальними московськими елітами на чолі з якимсь генералом Піроговим і конфедерацією колишніх суб'єктів РФ, а нині суверенних держав – Уральською республікою, Конфедерацією угро-фінських народів і Євразійською співдружністю (Татарстан, Башкирія і Казахстан). Найактивнішу допомогу їм надає Китай, Японія і США. На західному фронті проти них діє Україна.

Книга закінчується барвистим описом «походу на Москву» конфедерації озброєних сил багатих на природні ресурси республік, що опираються реставрації «Великої Росії» в будь-якому вигляді.

«Москва дивно швидко обезлюділа. Переможці однозначно дали зрозуміти, що відновлювати міські комунікації і будівлі ніхто не збирається. По нових угодах, Москва стала дальньою північною околицею України.

Українські власті відразу заявили, що немає ніякої потреби в існуванні мегаполісу в цій частині Євразії: поряд цвіте Санкт-Петербург і інші мирні і спокійні міста. Коротше кажучи, київський уряд постарався зробити все, щоб ненависне місто остаточно згинуло в безкрайній українській глушині.

За кілька років населення Москви скоротилося до двох мільйонів чоловік, що мешкали в центральній частині міста і, острівцями, в більш-менш придатних для життя районах колишнього мегаполісу», - цими словами закінчується гучна повість.

Відзначимо, що Крашенніков є випускником філософського факультету УРГУ, політологом і консультантом по PR. Текст його твору ходив по руках, викликаючи різну реакцію, велися переговори з рядом московських видавництв, які під різними приводами в його виданні відмовили.

Нагадаємо, що радянський дисидент Андрій Амальрік свого часу написав футурологічне есе чи «Проіснує Радянський Союз до 1984 року?». Книга вийшла в самвидаві в кінці 60-х рр.

Повість «Після Росії» можна прочитати ТУТ.

Джерело: RUPOR.INFO


В тему:

США: майбутнє за українсько-фіно-угорським блоком

КІНЕЦЬ ІМПЕРІЇ?

Етнополітична карта світу 21 століття

Відродження фінської Євразії

Екс-басист ДДТ закликає створити Іжорський Національний Округ
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи