Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна - для українців

7 червня 2008 року відбудеться перенесена акція по гуртожитках НАУ. Мета акції – привернути увагу громадськості до проблеми дискримінаційної політики поселення та покращення умов проживання іноземців за рахунок українських студентів в гуртожитках Національного Авіаційного Університету.
Наші вимоги:

1. Звернути увагу на стан гуртожитків та кімнат, у яких проживають українські студенти. Посприяти якнайшвидшому проведенню ремонтних та реставраційних робіт у цих приміщеннях. Створити відповідні умови для навчання українських студентів.

2. Припинити ганебну та дискримінаційну практику поселення студентів-іноземців у гуртожитки, з кращими умовами проживання.

3. Відреагувати належним чином на численні факти хабарництва в середовищі академічного персоналу НАУ та притягнути до відповідальності згідно з чинним законодавством осіб, які підозрюються в хабарництві.

Місце та час збору: метро КПІ, 21.00
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи