Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Печерський суд задовольнив позов Ігоря Слісаренка

Категорія:

За повідомленням Міжрегіональної Академії управління персоналом 1 серпня ц. р. Печерський районний суд м.Києва після розгляду у відкритому судовому засіданні задовольнив позов Міжрегіональної Академії управління персоналом та головного редактора журналу “Персонал” Ігоря Слісаренка до ТОВ “КП Друк” (видавець російськомовного журналу “Корреспондент”) про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди.
У судовому рішенні іменем України за №2-1952-03, зокрема, зазначено, що опубліковані “Корреспондентом” відомості порочать честь, гідність та ділову репутацію позивачів - МАУП та Слісаренка І.Ю., крім того,завдають шкоди їхнім інтересам, оскільки відповідачі поширили неправдиві відомості та відомості, які не відповідають дійсності, спрямовані на підрив репутації.

Власником ТОВ “КП Друк” є американський громадянин Джед Санден, якого підлеглий тижневик “Корреспондент” називає у списку “найвпливовіших людей України”. У грудні 2002 р. – лютому 2003 р. видання, що належать Д.Сандену, серед яких і “Корреспондент”, проводили кампанію дифамації проти МАУП, її керівництва та наукового часопису “Персонал”, звинувачуючи їх в “расизмі”, “антисемітизмі” тощо.

На звернення позивачів редакція журналу “Корреспондент” відмовилася добровільно спростувати поширені нею неправдиві відомості, що змусило МАУП та І.Ю.Слісаренка подати судовий позов.

Суд зобов’язав редакцію журналу “Корреспондент” у 30-денний строк надрукувати спростування неправдивих відомостей. Суд ухвалив стягнути з ТОВ “КП Друк” на користь МАУП 80 тис. гривень, на користь І.Ю.Слісаренка – 20 тис. гривень як компенсацію моральної шкоди.


----------------------------------------------------

В тему:

Рабинович заплатить за брехню три мільйони

“Дружній вогонь” критики

Єврейські ярлики

Інформаційна війна

Інтерв'ю професора Георгія Щокіна журналу Універсум
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи