Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Любителі народу" проти дітей, або Як крокує НАТО в Луганську

Світ:

Депутати Луганської обласної і міської рад, вочевидь, вважають, що психікою і вихованням дітей можна і пожертвувати, коли йдеться про їхній політичний інтерес.

У нас на Луганщині місцеві депутати, як завжди, по-своєму, відповідно до свого розуміння, підійшли до інформування населення про діяльність НАТО.

Зокрема, нещодавно, прогулюючись центром міста, звернув увагу на стенд "Так шагаєт НАТО" газети Луганської обласної ради "Ізвєстія Луганщіни". Але цікавий він не тим, у яких фарбах на ньому постає Північно-Атлантичний Альянс. Бо ті фарби абсолютно не дивні для нашої "ісконної" території. Солдати з пачками грошей; усміхнений солдат, що цілиться у нас із автоматичної стрілкової зброї; вибухи; розвалені будівлі. І... Понівечені людські тіла.

Я зупинився подивитися, чи часом не примарилося це мені. Ні! Понівечені людські тіла. Чи то внаслідок бомбування, чи то від артилерійської атаки. Розкурочені, скривавлені тіла мертвих людей.

Звісно, відповідно до стрімкого лету депутатської думки, я мав би просякнути відчуттям огиди до НАТО, до цього "військового монстра", цієї не побоюся цього слова "гідри фашизму", яка знову "піднімає голову" (ну, і решта за текстом)...

Але мою, вочевидь, "неісконну" думку повело зовсім у інший бік.

Наскільки я розумію, якщо передачі для телебачення містять такі і подібні кадри, то вони або взагалі забороняються до показу, або дозволяються до показу пізно вночі і обов’язково із позначкою червоний квадрат - себто для людей старше 18-ти років. І це не випадково. Це пов’язано із прагненням держави захистити психіку дітей і тим допомогти батькам під час виховання фізично і психічно здорової дитини. (Тут місце для паузи, де можна обговорити, що цього не достатньо. Але що є, то є... Менше з тим)

Депутати ж Луганської обласної і міської рад, вочевидь, вважають, що психікою і вихованням дітей можна і пожертвувати, коли йдеться про таку справу, як політичний інтерес їхніх партій. Які там діти, коли йдеться про "покращання життя вже сьогодні"! Тож совість у луганських депутатів чиста перед батьками-луганцями. А от останнім, вочевидь, рекомендується сонячним центром міста не водити своїх дітей, і не пускати їх туди. А якщо вашій дитині після "депутатського просвітництва" щось стане зле, то це буде вже вашими проблемами!

"Платон мій друг, та істина дорожча". Може, депутати на свій лад вирішили потрактувати Арістотеля. Може дійсно, аж таке унікальне у своїй людожерській натурі те НАТО.

Та ба, ні! Справа в тому, що понівечені тіла людей - явище не унікальне. Так "шагаєт" не лише НАТО. Так крокує і будь-яка військова сила, що застосовує бомбардування і артилерійські обстріли у своїй тактиці ведення бою. Зокрема так само крокувала армія Московії в Грузії та Ічкерії. Отже сказати, що "от всі хороші, а НАТО особливо звірський" - не виходить.

Що ж тоді виходить?.. Про істину тут не йдеться?! Це звичайне прагнення накручування людей. Просто депутатам Луганської обласної і міської рад кортить науськати луганців, щоб далі переходити до якихось кроків. Потрібні фішки для їхніх політичних ігор...

Я вражений! Наші депутатики перевершили себе під час своєї пацючачої возні. Вони готові і раді шкодити дітям мешканців Луганщини, аби лиш отримати якісь віртуальні політичні прибавки.

P.S. З цього приводу Луганська обласна організація Конгресу українських націоналістів написала звернення до прокурора міста Луганська. Але з коментарів юриста випливає те, що "депутати - чисті і невинні перед законом". Максимум, на що можна сподіватися, так це на притягнення до відповідальності самої редакції газети "Ізвєстія Луганщіни". Не підлягає сумніву те, що "Ізвєстія Луганщіни" прибере особливі шедеври власної творчості зі стенду і замінить їх менш шедевральними. А от депутати, які дозволили розмістити у центрі міста на так званій "вітрині Луганська" подібні зображення - білі й пухнасті.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи