Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Гайдамаки" запишуть пісні з легендарним гуртом "Кобза"

Фольк-рокова команда “Гайдамаки” планує зробити кілька спільних пісень разом з вітчизняними вепрами ще часів ВІА, відновленим гуртом “Кобза”.
"Ми відразу погодилися на пропозицію їхнього продюсера, пана Толчанова, записатися разом, – розповідає лідер "Гайдамаків" Сашко Ярмола. – Пропозиція дуже симпатична нам ще й тому, що "Кобзу" ми пам’ятаємо як піонерів, котрі працювали з фольком ще на радянській естраді. Можна сказати, що вони для нас авторитети, бо робили тоді, на початку 70-х, те ж саме, що ми зараз".

Всього планується записати три-чотири спільних пісні, одна з яких увійде до майбутнього альбому "Кобзи". Наразі у музик не існує чітко розподілених ролей, хто що саме буде робити: одні пісні створюватимуть "Гайдамаки", інші – належатимуть перу "Кобзи", ще інші будуть спільним переспівом народних пісень.

Свого часу "Гайдамаки" заявляли, що вони проти модних нині спільних проектів та залучень виконавців "з боку". "Однак "Кобза" – це виключення, – пом’якшує минулу категоричність Сашко Ярмола. – Втім виключенням можуть стати не тільки наші Метри. Якщо нам подобається якийсь колектив чи музиканти, ми самі вирішуємо, чи можемо з ними створити щось разом, чи ні. Але завжди це буде залишатися нашим вибором".


----------------------------------------------------

В тему:

Лицарі вітчизняного фольк-року
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи