Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СНІД голубим - це справедливо!

Категорія:

21 вересня на Майдані Незалежності відбувалась ініційована ООН акція "Пробіг заради життя". Акцію за задумкою організаторів було присвячено боротьбі зі СНІДом. Але факт широкої агітації за гомосексуальні стосунки на центральному майдані України протирічив як самій меті акції, так і будь-яким моральним нормам.
Попри заборону Київською владою збоченцям організувати содомітське шестя, вони були представлені лотком з агітаційними матеріалами. Можемо припустити, що заборона на це знущання з людської гідності пов’язана з долею ризику для Київської адміністрації, адже “має місце порушення прав людини”. Мабуть, з огляду на це столична влада все ж змушена була дозволити збоченцям розмістити свій стенд.

Було боляче спостерігати, коли українським дітям “солодкі хлопчики” роздають газету “гей.сом”, а міліція лише спостерігає за цим “дотриманням прав людини”. На справедливе обурення одного з молодих українців такому станові речей, що вилилось у перевернутий стіл з содомітською літературою та постраждалого за “блакитну справу” гоміка приїхав наряд “Беркуту”.

За кілька хвилин більше десятка активістів розгорнуло плакати з гаслами “СНІД голубим – це справедливо”, “Гоміки і наріки – причина СНІДу”, “Збоченці – геть з України” та почали скандувати гасло “голубих – на палю”. Пікет викликав пожвавлення серед присутніх, було відчутно підтримку киян. Міліція попередила, що акцію збоченців санкціоновано, а нашу – ні, проте опору чинити не стала.

Біля телекамери невідомого каналу одразу почалось імпровізоване ток-шоу, де люди виступали проти пропаганди гомосексуалізму, хоча і трохи з різних позицій.

Афішувати свої збочення та агітувати за них має стати небезпечним.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи