Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фашизм-2003: онучка вступилася за дідуся

Категорія:

Алессандра Муссоліні, онучка фашистського диктатора Італії Беніто Муссоліні, заявила у суботу про свій намір утворити власну партію після виходу з крайнього правого Національного Альянсу.


Як повідомляє британська телерадіокрмпанія ВВС, таким чином член італійського парламенту Алессандра Муссоліні відреагувала на критику Беніто Муссоліні з боку лідера Національного Альянсу Джанфранко Фіні.

Раніше Джанфранко Фіні високо оцінював діяльність Муссоліні, називаючи його “найвеличнішим державним діячем ХХ століття”, проте минулого тижня під час візиту до Ізраїлю назвав правління Муссоліні “ганебною главою в історії італійського народу”, і різко засудив прийнятий у 1938 році закон, що піддавав дискримінації євреїв. Алессандра Муссоліні заявила, що її подальше перебування в Національному Альянсі неможливе з причини упередженого ставлення партії до її прізвища.

Національний Альянс на чолі з Джанфранко Фіні створений у 1995 році в результаті розколу крайнього правого Італійського Соціального Руху і нині є другою партією правоцентристської коаліції Сільвіо Берлусконі. Джанфранко Фіні обіймає посаду віце-прем’єра уряду Італії.

Створення нової партії Алессандрою Муссоліні може призвести до посилення конкуренції на крайньому правому фланзі італійської політичної сцени. (Росбалт)


----------------------------------------------------

В тему:

Фашизм чи солідаризм?

Викрадено любовне листування Муссоліні

Дуче нагадує про себе

Бункер дуче

Мусульмани заборонили італійцям розп'яття

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи