Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Володимир Литвин зустрівся з послом Італії

Категорія:

Голова Верховної Ради України і посол Італії відзначили важливість правового врегулювання статусу українських громадян, які працюють в Італії.
Важливим чинником позитивних процесів у відносинах України та Італії є добрі і результативні контакти між парламентами двох країн. Це підкреслив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки в Україні Йоландою Брунетті Гетц. Спікер українського парламенту відзначив, що нині відносини між двома країнами перебувають у стадії стабільного розвитку, до чого значні зусилля доклала і посол, термін перебування якої в Україні завершується.

У ході розмови Володимир Литвин і Йоланда Брунетті Гетц відзначили важливість правового врегулювання статусу українських громадян, які тимчасово працюють в Італії. Слід зазначити, що проект угоди про взаємне працевлаштування громадян та їх соціальний захист переданий українською стороною італійській для ознайомлення ще у 2001 році.

Однією з тем, які обговорювалися у ході зустрічі, була суспільно-політична ситуація, яка складається в Україні у рік президентських виборів, політично-правові аспекти реалізації Конституційної реформи, а також євроінтеграційні кроки України.

Італія залишається на сьогодні одним з головних партнерів України у сфері торговельно-економічного співробітництва серед країн Західної Європи та світу. Протягом останніх років Італія продовжує стабільно посідати друге місце за обсягом товарообігу України з державами Європи та одне з перших місць у світі серед імпортерів українських товарів. Протягом останніх трьох років товарообіг між двома державами практично подвоївся і, за даними Національного інституту статистики Італії, у 2002 році сягнув рівня у 2,3 млрд. доларів США.


----------------------------------------------------

В тему:

Українці - єднаймося!

Стратегія Четвертої хвилі

Феномен Четвертої хвилі

Четверта хвиля в Італії

Від сьогодні українські заробітчани в Португалії матимуть соціальний захист
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи