Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Редакція газети “Сільські вісті” подала апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду міста Києва

Категорія:

Наприкінці січня суд виніс ухвалу закрити газету за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, надрукувавши низку статей професора Василя Яременка про проблеми євреїв в Україні.
На запитання кореспондента радіо “Свобода”, коли буде розглядатися справа в суді другої інстанції, головний редактор “Сільських вістей” Василь Грузін сказав: “А це вже коли суд вирішить. Ми хотіли б також знати.”

Кореспондент: “А цей термін якось регулюється?»

Василь Грузін: “Регулюється тим, наскільки суд завантажений.”

Кореспондент: “Газета поки що виходить?»

Василь Грузін: “Виходить, і буде виходити до рішення суду. А рішення суду потім скаже: продовжувати чи не продовжувати, і як там буде.”

Василь Грузін вважає, що у справі допущено низку юридичних помилок щодо визначення позивачів і відповідачів. За позовом Міжнародного антифашистського комітету її мала б розглядати Генпрокуратура. Він продовжив: “Прокуратура відмовила їм. Вони подалися тоді в суд - суд прийняв. Це перше. Друге, вони не мали права подавати саме на редакцію, бо можна подавати тільки на конкретних виконавців, на конкретних людей”.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи