Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вісім мільйонів чоловік вийшли в Іспанії на демонстрації проти тероризму

Категорія:

По всій Іспанії в демонстраціях проти тероризму взяли участь понад вісім мільйонів чоловік. Демонстрації викликані терактами в Мадриді, у яких загинули 199 і були поранені понад 1400 чоловік.
У Мадриді демонстрація продовжувалася більш п’яти годин. За даними поліції, у ній взяли участь два мільйони 300 тисяч чоловік. Такої масової маніфестації в історії Іспанії ще не було, передає РІА “Новости”.

Її учасники під потужним дощем повільно пройшли від площі Колумба до вокзалу Аточа, поруч з яким у четвер пролунали перші вибухи. Люди йшли мовчки. Лише зрідка учасники скандували імпровізоване гасло: “Це не дощ йде – це небо Мадрида плаче”. На плакатах, що несли іспанці, було написано “Ми всі були на тім потязі” і “Народ, що об’єднався, не перемогти”.

Вперше в демонстрації брали участь представники королівської родини. В перших рядах маніфестантів поруч із главою уряду Хосе Мариа Аснаром і керівниками уряду і правлячої партії, лідерами всіх опозиційних партій, керівниками профспілок і громадських організацій країни йшли спадкоємець іспанського престолу принц Астурийский Фелипе, інфанти Олена і Христина.

У демонстрації також взяли участь високопоставлені гості з інших країн. Серед них – прем’єри Франції Жан-Пьер Раффарен, Італії – Сильвио Берлускони, Португалії – Жозе Мануэль Дурао Барросо, міністри закордонних справ Німеччини, Швеції, Марокко й інших країн, високопоставлені керівники Європейського Союзу Романо Проди, Хав’єр Солана, Лойола де Паласио, Педро Сольбес та інші.


----------------------------------------------------

В тему:

Стан громадян України, поранених у Мадриді

Європу поглинає цунамі ісламістського терору

Арешт ісламістів в Іспанії

Біла раса у Європі стрімко зникає

Старенька Європа стогне під тиском чужоземців
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи