Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руслана в Ісландії

Жодні перешкоди не можуть зірвати планів “дівчини-воїна”.
Руслану одразу ж вразила краса природи цього північного краю. Можливо, це й залишилося б найсильнішим враженням, але... Виступ в Рейк’явіку виявився найбільш екстремальним з усього європейського промотуру. Просто перед виступом, коли вже був зібраний повний зал глядачів, виявилося, що багаж Руслани та балету (а в ньому – сценічні костюми, аксесуари, фонограми)... десь відстав. Тобто з Парижу (транзитного міста перельоту) до Ісландії ще не доставлений.

Попри це, виступ не було відмінено. Фонограми “мінус один” (playback’s) для виступу були терміново передані з України через Інтернет, а роль сценічних костюмів виконав... повсякденний одяг Руслани і балету! Для створення особливого колориту футболки просто на місці були мистецьки “покраяні” ножицями.

Мабуть, більшість глядачів вирішила, що так все і було задумано. Публіка хіба що трохи подивувалася відмінності костюмів, які вона бачила у кліпі, і сценічних трохи “трешових” “костюмів” у живому шоу. Однак найголовніше що виступ не було зірвано, і в суворому північному краї попри всі перешкоди все ж пролунала гаряча музика “Диких танців”!


----------------------------------------------------

В тему:

Невтомна Руслана продовжує захоплювати Європу

Промо-тур Руслани до Боснії і Герцеговини, Словенії та Монако

Руслана в Стамбулі

“Дикі танці" в “льодовиковому палаці”

Італійцям сподобалася “Коломийка”

Руслана на Мальті
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи