Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Знаменну дату відзначено у Києві

29 квітня, у чергову річницю створення легендарної Дивізії СС Галичина, активісти патріотичних сил столиці зібралися на традиційну зустріч.
Виступаючі зазначили неабияку роль популяризації героїчного військового чину українців в часи Другої світової війни. На переконання присутніх, темні сили інтернаціонального зла навмисно безуспішно намагаються дискредитувати бійців українського правого руху спротиву, тим самим відвертаючи увагу від своїх зловісних справ. Образно кажучи, скинувши з п’єдесталу Євгена Коновальця, Степана Бандеру, генерала Шандрука, Романа Шухевича, масони ліплять взірці для наслідування з тих, хто здав ядерну зброю, обікрав трудящих, студентів та пенсіонерів, створив для українців нестерпні умови для проживання. Проте українські патріоти діють виходячи із здорового глузду, уникаючи шоу-бізнесової нав’язливості безрідних космополітів та їх специфічних спонсорів.

Голова Української Національної Асамблеї Едуард Коваленко зазначив: за наявності патріотичної влади день створення Дивізії СС Галичина стане державним святом, подобається це комусь, чи ні.

Було багато пива і смаженого м’яса.

Народ випромінював оптимізм і впевненість в перемозі.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи